KAFE KU(R)VARICA

Ti si svoje bubnula i ostala ziva. Naravno da ce vecina mushkaraca izmedju dobrog ruchka i dobrog sexa odabrati ono drugo, mama kuva ionako najbolje. A pitanje manira (biti dama) u ovo doba je prilichno irelevantno, shto ser mene tiche ne igra ulogu dok god ne moram bash u svakoj situaciji da crvenim. Osim toga uopshte nije tema da svako trazi osobu a sa kojim se dobro razume nego je pitanje bilo shta valja bolje znati, biti dobra u krevetu ili za utehu pomaze i sarma.

NatasaNatasa:
Znate ono ''Žena u društvu treba da bude dama, u kuhinji domaćica u krevetu k.u.r.v.a'' ... e sad mene interesuje, šta treba prvo da pokažemo muškarcu koji nam se dopada .... da li smo bolje ''kuvarice'' ili ''kuRvarice'' ;)

Koliko znam tri najsladje stvari na svetu su:
dobro pice pre i dobra cigareta posle........
sto se mene tice hrana se moze naruciti,ili pojesti u nekom restoranu,a postaje nezgodno ako se druge stvari trebaju "narucivati" ili potraziti drugde...

bobba:
za ,mene je bitnije da je dama u krevetu a ne u kuhinji
"Dama" u krevetu i kuhinji..:lol: Narafski... Jednom dama - uvek dama...;)
Nego... i ovo "dobra u krevetu" je pomalo sumnjiva definicija.... Jedna te ista zena sa dva razlicita muskarca u seksu moze iskazati dijametralno suprotna "znanja" i "vestine"... Koliko ce ona sebe dati u celoj stvari :) , zavisi od toga koliko je on uspeo da je uzbudi, a tu ne mislim samo fizicki...
Dakle, muskarcima je apsolutno u interesu da daju sve od sebe da uzbude zenu, jer - dostigavsi orgazam, ona ce tim pre zeleti novi... A kad nesto zelis, das sve od sebe...:lol: Eto, sad tek kapiram da su mozda bas to zene za koje se moze reci da su "dobre u krevetu"...

Auuuuu... al' sam mu ga dala po filozofiji.... da ne kazem nesto drugo.;-)
Ovo sam mogla i na topiku o zenskom orgazmu.

NatasaNatasa:
Znate ono ''Žena u društvu treba da bude dama, u kuhinji domaćica u krevetu k.u.r.v.a'' ... e sad mene interesuje, šta treba prvo da pokažemo muškarcu koji nam se dopada .... da li smo bolje ''kuvarice'' ili ''kuRvarice'' ;)
kurvarice ste po defaultu, a za kuvanje tek treba da se dokazhete :twisted: xexe

$alu nastranu.. Imao sam nekada nick na chatu Kuvarici_fali_R :) :)

da te nije to mozhda inspirisalo za ovako skandaloznu temu i nipoda$tavanje chasne profesije kafe kuvarica?

NatasaNatasa:

Ne pada mi napamet da umesto zene imam kucnu pomocnicu pa ni u kuvanju...kad mi tako shto treba -ima ko to radi...oboje volimo da spremamo i to su nashi trenutci u kojima uzivamo...ali to su druge vrsta uzitka-sex je broj 1...

Stvarno je frka - jer ima muskaraca, koji vise od drugih, razlicito reaguju na zenske osobe - u zavisnosti kako su se predstavile (kojim redosledom i u kolikom intezitetu i koje svoje vrline). Hocu reci - razlicito bi reagovali na ISTU osobu, samo u zavisnosti od njenog "redosleda" u predstavljanju...

Da ne necinjemo stalnu temu: "Dragi, pa ti si mi drugi,... onaj prvi je samo "virnuo"... nisam svrshila... on je kratak/mali/tanak/glup/nevest..., a ti si <sve suprotno>...", samo da bi dobro "prosle" kod n-tog kandidata.

Back