Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo prva jutarnja tura na mene:

88072823oa3.jpg

96480753ar6.jpg

65014987qm4.jpg
Gazda hvala, popio sam i ovu kafu bez šećera. Bila je super, naročito onaj list. Zapao mi je malo za zube ali čačkalica je rešila sve.

Dobro jutro svima :)
Bule juce sam poranio ali zato sam danas nadoknadio :D

Koje jutro u 14 :) Ovo ce ti pomoci da se razbudis ;)
single_display.jpg

On pokušava da nas posvadja. Isto to radi i kad je Gazda Sofronije u pitanju. Samo spletkari. Nemoj da ga slušaš, odkad ti ja govorim da je prevarant.
Što se tiče šifre kojom se otvaraju vrata. radi se omuškom toaletu, zato ti ne znaš tajni slogan. Ako hoćeš kod nas u toalet, ja ću ti reći tajne reči.

Ja sam njoj objasnio sto zelis da me posvadjas s njom, tako da ovo nece ti upaliti :)

Uhvatio sam Generala u drugoj kafani. Kaže da toče pivo u bolje čaše nego što imamo mi!

121780-original-r4521.jpg

Ovo moram sto pre da prenesem Valentini, da nabavi i ona te. Ilke hvala na informaciji :pivce:

Da ja se zakopcavam na ledja pa volim da skacem sa petog sprata. Da me nije pronaso seoski vrac, poljubio bih popa u bradu. Srecom on se tu zadesio, ukazao mi prvu, drugu, trecu i ko zna jos kolko pomoci, izveo neke rituale i evo sad se oporavljam.

Da ja se zakopcavam na ledja pa volim da skacem sa petog sprata. Da me nije pronaso seoski vrac, poljubio bih popa u bradu. Srecom on se tu zadesio, ukazao mi prvu, drugu, trecu i ko zna jos kolko pomoci, izveo neke rituale i evo sad se oporavljam.
Snimak je fotomontaža, lepo se vidi. Kada si ležao na zemlji trepćeš i smeješ se. Ako je tu bio seoski vrač, zašto ga ne vidimo?

Lepo se na snimku vidi da si ti napravio sra.nje i da si je isprovocirao. Ali svejedno, to je snimak od prošlog meseca. Slika ona koju sam postavio je današnja!!!

Ne, ne, ne, ti si zaboravio naocare :mrgreen: Ona je mene isprovocirala, uz malu Madonninu pomoc (Val je ona sto je aplaudirala :klap:), obrukala me je pred prijateljima :cry: A ja sam samo teo da budemo zajedno, cuo si sve sta sam joj reko, i to na francuskom.

Snimak je fotomontaža, lepo se vidi. Kada si ležao na zemlji trepćeš i smeješ se. Ako je tu bio seoski vrač, zašto ga ne vidimo?

Snimak je autentican. Vrac je posle naiso, kamera ga nije uhvatila.

Imali su i svečanu večeru. Porciju za dvoje!

121784-original-1ndf9.jpg

Ja sam popaso travu i kamenje :mrgreen:

Ala je ovde veselo svaka cast :)
Freak to sto si mi dao da se razbudim nece ici,zbog tog lepog nektara sam i spavao toliko :D
Gazda, moraš za njim da potrčiš. On je odjahao na konju a nije fer (iako je Grobar) da ga sada ostavimo na cedilu. Dovoljno je što smo ga raskrinkali. Tek toliko za pouku. Idi ga nadji pa neka nam se vrati.
Evo ti auto i izvidnik na njemu. Bolje će ga primetiti sa visine.

121785-original-cu5r6.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back