Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Гоци трендсетер умало не рикну од короне, хвала Богу претече. Не знам иначе шта бих без те његове енергије и иновативности у стихотворењу, само лудом ово не може изамити осмех.

И Гоци је једна од манифестација тога да су Срби небески народ.

Не може ово да осмисли ни да разуме тамо неки Андреас из Баварске или Роналд из Амстердама.

Иначе, после вишегодишњег лутања, истрага, свађа, претњи, хватања за гушу, зноја, крви, бола у мозгу, пијаног нагуривања и покоје ћушке, схватио сам узроке југословенства и југонисталгије код модерних Србаља.

Упознао сам се са Геноновом поставком владавине квантитета.❤️

Препорука.

Иначе, после вишегодишњег лутања, истрага, свађа, претњи, хватања за гушу, зноја, крви, бола у мозгу, пијаног нагуривања и покоје ћушке, схватио сам узроке југословенства и југонисталгије код модерних Србаља.

Упознао сам се са Геноновом поставком владавине квантитета.❤️

Препорука.
ok, odvelo me na neki naciosocijal sajt

Генон нема везе са тим.

Његова теза је, упрошћено речено, да цивилизација живи сталну регресију, да пропада и умире, а не да напредује како то обично тврде модернисти.

tumblr_n6z76yN9wJ1s63bb0o1_400.gif

Ја сам тако помишљао
док сам пратио континуитет црвених усташа, жутих лопова, ријалити курви, Оље, Информера, Данаса, Кесића, СНС, Марића, Борке, НВО и осталих холштаплера али сам у нека доба схватио да они нису Србија.

Они су окупирали Србију.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back