Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
''kvalitet'' i ''smeće'' su subjektivni pojmovi
to što bi taj kritičar rekao to ne znači da je to OBJEKTIVNO ''užas'' nego je to samo njegovo SMRDLJIVO MIŠLJENJE,koje ni po čemu nije manje ili više vredno od mog ili tvog

Filmophiles, не 'filmofils'. Ако већ осећате потребу да се измотавате, употребите movie buff, а и мало средите граматику.

Нешто попут 'Само за страствене љубитеље филма' би свакако било лепше.

Poslednja izmena:
Filmophiles, не 'filmofils'. Ако већ осећате потребу да се измотавате, употребите movie buff, а и мало средите граматику.

Нешто попут 'Само за страствене љубитеље филма' би свакако било лепше.

Do you know da way? You da queen, manen?

Тема је изродила када се много причало о политици и темама које немају везе са филмом.Као рецимо ова симпатична прича колега...ех да то су златна времена кад се ћаскало о свему само не о филму...:zblesav:

Не глуми будалу.

Opci dojam koji se ste mi ostavili je: kolega i strastveni ljubitelj kinematografije Ugande!
To je tvar diferencirana ljepotom i senzibilitetom, proporcijom, cjelovitoscu i claritasom. Estetska savrsenost.
No, zaboravio sam konkretizirati i to se pokazalo netocnim.

Nesto ce uvijek stajati na putu.

Ok, ok, razumijem... Samo ozbiljno.

Опћи дојам који сте Ви мени оставили јесте да сте нешто попили, па Вас препуштам тренутној еуфорији и главобољи која ће уследити.
------------
Укратко, назив теме је лош. Ако сте већ видели за сходно да нешто изводите, могли сте се потрудити да склепате нешто пристојније.

Poslednja izmena:
FilmNoir2016_tshirt.jpg

:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back