Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
6a00d8345158fb69e20147e28a3c97970b-pi

:lol:

Boli ga uvo,he's still standing :mrgreen:

Ne volim muziku 80ih posebno (precijenjena mi je) , ali imala je svojih chari :D. Pozitivna je :D.

Randy 'The Ram' Robinson: Goddamn they don't make em' like they used to.
Cassidy: Fuckin' 80's man, best shit ever !
Randy 'The Ram' Robinson: Bet'chr ass man, Guns N' Roses! Rules.
Cassidy: Crue!
Randy 'The Ram' Robinson: Yeah!
Cassidy: Def Lep!
Randy 'The Ram' Robinson: Then that Cobain pussy had to come around & ruin it all.
Cassidy: Like theres something wrong with just wanting to have a good time?
Randy 'The Ram' Robinson: I'll tell you somethin', I hate the fuckin' 90's.
Cassidy: Fuckin' 90's sucked.
Randy 'The Ram' Robinson: Fuckin' 90's sucked.

:lol:

Faking ej... Kobejn covece... ne nego cu da slusam Fil Kolinsa, Kalchr klab i svo ono drndanje po sintisajzeru...:lol:

Xaxa, ja slušam dosta i klasiku i klavir u raznim varijantama i nikako ne mislim da je sint nešto manje od klavira potrebna je ista virtuoznost kod o ba note su tu pa šta napraviš...To što naši to koriste da sviraju đubre govori o nama a ne o instrumentu...Pa n eki imaju i vlade i predsednike k oji zaista rade svoj posao to što mi nemamo ne negira kvalitet instiucije...

Greje me zamisao kako se baškarim sa dečkom u kupaćem na plaži i dobacujem mu da idemo u vodu na rashlađivanje.
Muka mi je više od niskih temperatura, vucaranja kišobrana na rasklapanje baš svuda sa sobom...
I nemogućnosti da mi se kosa ne utrostruči od vlage, iako je prethodno brižno fenirana pola sata. :lol:

Čoveče, što je Old Ideas dobar album. Godinu i po sam se plašio da preslušam, jer sam očekivao razočarenje. Možda najbolji još od New Skin for the Old Ceremony. Nažalost, i samom Koenu je jasno da je poslednji i to se u albumu i čuje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back