to vidi tamo na pdf. istorija... to pravo prve noci... kazu da je to prenaduvano... ali opet kazem... da, vidim u nekim ljudima neevropski uticaj na facama...
Nije prenaduvano....pogledaj molim te Turske serije, svaki drugi lici na nekog Srbina... ne samo obicaji,mentalitet, trte mrte no i fizicki izgled...zato i ljudi to gledaju,mogu da se identifikuju
.ovaj je prilicno sto si ga okacio iz zvezde to...kvintesenshal...Zigic mi isto lici na tog druga iz Leskovca,on mi je bas ono , srpche

...narocito kad se nasmije, vidis onu prostodusnost seljacku ...(nijesu svi takvi,al poenta shvacena)
Sto se CG tiche, tamo Turaka nije bilo toliko dugo i u tolikoj kolicini ( smorilo Turke krsh) ,al meni su vazda Podgoricani bili kvintesenshal Turci...i ne zato sto su cikotici

Muz moje drugarice bio na nekoj utakmici i bas se , kaze, zagledao u Turske navijace, trazi svoj rod :lol :...stvarno lici na nekog zgodnog Turchina onako, crn sav, malo junibrau, al funkcionishe , nizak,zdepast... :lol : da ne pricam o cinjenici da su mog brata kad je on bio u Turskoj (ja bijah klinka) ,kupov'o mi neku majicu i ovi ladno poceli Turski sa njim da pricaju.... a covjek ni ne lici na Turcina,samo je tamnoput ( ja sam blijeda on d ader hend) i crn... a u Ceskoj kad je citava porodica bila (ja i dalje odbijam da pola moje familije lici na Turke,ajde mi sto smo crni, brat i ja i ova braca od strica,al ovo ostalo ridjokoso, blijedo,nidje veze), ovi nas pitali :Where are you from?Turkey? mozda mislili zbog jezika...
sve razmisljam da okacim svoju sliku na neki apricity forum ... ionako mi je ta klasifikacija bliska..nijesam dzabe rodjena kad i Hitler....

il mog taja da kachim,pa da mi rechete kako je...

da skinem posle dva minuta...