Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dajte ljudi ovo neko prebrojavanje krvnih zrnaca???

Ja i Sara chit-chat-ujemo u kafani oko tema koje nas zanimaju. Ne spamujemo nijednu temu. Ne vidim u cemu je problem Goxi? Je l' bi u nekom u kaficu upadao u razgovor nekome za susednim stolom...

Cek da dopunim svoj kolaz -

243852.png

Shiptar... no doubt, forget 'bout it

Samo mi bilo čudno što ste od frizure došli do ovog...
To se dobije kad nas dvoje chit chatujemo :lol:
ovo je inace tipicna crnogorska njuska...
Stefan_Savic_13_28_1398182a.jpg

k'o da je on licno ucestvovao u bitci na Mojkovcu :D

Exay, ne znam ko je ovo...

marko-pantelic-profil-igraca.png

meni ni pantela ne izgleda bas " rasno " :lol: ...mislim, na stranu sto je ruzan....

enivejz,u sta ti svrstvas quintessental serbian look :D

Turci su vam bili za vratom 500 godina

P nismo se mi bratimili sa njima, isli na zurke... ili pobegli sa Charnojevicem u austro-ugarsku k'o neki... sto im se i danas vidi po pichkastom mentalitetu... nego se mlatili sa njima, bili nabijani na kolac, bili cherecheni itd.

Lausevic ima tacnu klasifikaciju... on je cak neki atlantid... tako nesto... ima na onom apricity forumu... mrzi me da sad da trazim...

bijashe Paja u pravu

Paja je bio vazda u pravu :lol:

ovo je inace tipicna crnogorska njuska... k'o da je on licno ucestvovao u bitci na Mojkovcu

slazem se :cool:

meni ni pantela ne izgleda bas " rasno "

Brat Pantela je tipicna Srbenda... mada on valjda ima neki kromanjon u sebi... a i ovde je pregoreo od pirejskog sunca :lol:... uzmi mu neku sliku, gde je bio mladji, podsisan... videces, klasicna Srbenda... kao neki Chachanin...

ta ti svrstvas quintessental serbian look

Ma nemam ja to... medju nama vlada takav diveristy, da mislim da to ne postoji... samo uspevam da na facama prepoznam nesto sto nam ne pripada -

ovo smo mi... СРБИ -

Vidara -

vidic.jpg

Isto klasicna Srbenda iz centralne Srbije

...

Poslednja izmena:
... zato sam te i pitao za avatar, secas se... da ;i lichish na chick na njemu ... kasnije se ispostavilo to sto jeste... da je ribica anderejdz, ali otkud sam ja to mogao da znam ..

... eto... mozda cu te nasmejati, ali meni je ona Sanja Marinkovic... tipicna Srpkinja, brbljiva do besvesti, sa ocima, tj. pogledom kao da jede suparnicu u napadu ljubomore
:lol: to ja pricam citavog svog zivota,za sanju marinkovic... uvijek su mi srpskinje bile iritantne grrrr...a ovi nashi poludjeli za njima, jos od kad...cim akzes " beogradjanka ' odma se postroje njih pet debila...al nijesmo mi montenigerke za kur...da izvines ...hladne, ljute i nesredjene...(vecjina)...prirodna ljepota postoji, al to je taj zenomrziteljski ,autodestruktivni mentalitet koji boba ne valja...

P nismo se mi bratimili sa njima, isli na zurke... ili pobegli sa Charnojevicem u austro-ugarsku k'o neki... sto im se i danas vidi po pichkastom mentalitetu... nego se mlatili sa njima, bili nabijani na kolac, bili cherecheni itd.
Al' normalno da je doslo do nekog mjesanja posle toliko godina...baaas su svi bili principijelni,narocito kad su Srpkinje vidjele sta Turci sve mogu u krevetu :zper: naucno dokazana cinjenica. pa nije zemka banovica strahinje dzabe tamo ostajala ...

dobro kazes za vidica...odma mi je pao na pamet...i Kolarov :D

Aleksandar-Kolarov-58085.jpg

moj jedan drug iz leskovca,tako nesto, ili neko selo do leskovca,isti Kolarov :D

cim akzes " beogradjanka ' odma se postroje njih pet debila

pa secam se ja (s)eksurzija iz srednje skole... iz Bechica i Herceg Novog... kako su nam domoroci upadali u hotelski kampaund... i arlaukali ko copor divljih pasa ispod prozora... nismo znali o cemu se tu radi?...

Al' normalno da je doslo do nekog mjesanja posle toliko godina...baaas su svi bili principijelni,narocito kad su Srpkinje vidjele sta Turci sve mogu u krevetu naucno dokazana cinjenica. pa nije zemka banovica strahinje dzabe tamo ostajala ...

to vidi tamo na pdf. istorija... to pravo prve noci... kazu da je to prenaduvano... ali opet kazem... da, vidim u nekim ljudima neevropski uticaj na facama...

Za Kolarova i Leskovac. nemam pojma... ne susrecem se sa puno likova koji vuku poreklo iz tih krajeva....

Zigatar mi ima nesto strano... ne lici mi na Srbina... mislim da je lik ima nesto Nemacko u sebi... ali ko ce ga znati -

nikola-zigic_1644726c.jpg

... a evo... trazila si kvintesenciju... mislim da je ovo to -

luka-milivojevic-1333401393-145148.jpg

5 od deset mojih ortaka, ljudi sa posla... likova koje srecem na ulici me podsecaju na Luku Milivojevica... kada bi mi trazili da nacrtam fotorobot Srbina... to bi bilo to :hvala:

Auh, al mu se ovde dalo po rasnim teorijama. Će d'izađe ovo u neku ilustrovanu enciklopediju... "Karakterologija balkanskih plemena kroz Kalčo i Bundess ligu"... Još stavite Žigaru sa slike ozgo na omot... Ima da plane ko "Solunci govore".

to vidi tamo na pdf. istorija... to pravo prve noci... kazu da je to prenaduvano... ali opet kazem... da, vidim u nekim ljudima neevropski uticaj na facama...
Nije prenaduvano....pogledaj molim te Turske serije, svaki drugi lici na nekog Srbina... ne samo obicaji,mentalitet, trte mrte no i fizicki izgled...zato i ljudi to gledaju,mogu da se identifikuju
.ovaj je prilicno sto si ga okacio iz zvezde to...kvintesenshal...Zigic mi isto lici na tog druga iz Leskovca,on mi je bas ono , srpche :lol: ...narocito kad se nasmije, vidis onu prostodusnost seljacku ...(nijesu svi takvi,al poenta shvacena)

Sto se CG tiche, tamo Turaka nije bilo toliko dugo i u tolikoj kolicini ( smorilo Turke krsh) ,al meni su vazda Podgoricani bili kvintesenshal Turci...i ne zato sto su cikotici :lol:
Muz moje drugarice bio na nekoj utakmici i bas se , kaze, zagledao u Turske navijace, trazi svoj rod :lol :...stvarno lici na nekog zgodnog Turchina onako, crn sav, malo junibrau, al funkcionishe , nizak,zdepast... :lol : da ne pricam o cinjenici da su mog brata kad je on bio u Turskoj (ja bijah klinka) ,kupov'o mi neku majicu i ovi ladno poceli Turski sa njim da pricaju.... a covjek ni ne lici na Turcina,samo je tamnoput ( ja sam blijeda on d ader hend) i crn... a u Ceskoj kad je citava porodica bila (ja i dalje odbijam da pola moje familije lici na Turke,ajde mi sto smo crni, brat i ja i ova braca od strica,al ovo ostalo ridjokoso, blijedo,nidje veze), ovi nas pitali :Where are you from?Turkey? mozda mislili zbog jezika...

sve razmisljam da okacim svoju sliku na neki apricity forum ... ionako mi je ta klasifikacija bliska..nijesam dzabe rodjena kad i Hitler....:lol:
il mog taja da kachim,pa da mi rechete kako je...:lol: da skinem posle dva minuta...

PA ti stvarno mislis da ja gledam turske serije?... aj okaci majke ti te glumce Turke koji lice na nas... a i ako lice, to je zato sto su 5 vekovala kidnapovali slovensku krv... nas, bugare, pa i Grke... zato ti likovi i lice na Evropljane. Ajde bas skini nasumicnih 5 primera Srba sa fejsa, i 5 Turaka... ali stvarno nasumicnih... pa da vidimo da li to moze uopste da se poredi. Bas me zanima dal ces da nadjes Hakan Shukura medju Srbima :lol:.... ovo su ti bre Turci -

hakan_sukur.jpg

crni, gadni -

bursaspor-riots-10.jpg

bursaspor-riots-13.jpg

* * *

Sto se tice mentaliteta... to si pogodila... taj balkan mentalita ne postoji nigde drugde nego kod nas -

Sta mislis gde je ovo, i koje su nacionalnosti ove ribe ( minus ova trandza sa ogrlicom preko adamove jabuchice u sredini :lol: ) -

IMG_1211.jpg

Ovo je grcki klub u Astoria Kvins u Njujorku

Club DNA in Astoria Queens, Located on 28th and 34th St in the heart of the Greek community

Izgleda ka Akapulko... nema razlike...

Pitala si me ovde jednom zasto mrzim BoTu... zato sto je sve sto je ostalo od mog 5. oktobra to da gledam kako mi se Velja Selja Ilic cereka sa Kopaonika... Cheda prasak sa Mikanosa... a ova ekipa oko Bote sve razjebava... pljacka sve sto moze... sto su mi ovi likovi bili na 5 godina mature... a na 10 godina nisu, jer nisu zeleli da ostaju u zemlji u kojoj ce da rade za 300 hebenih evra -

^Drugarica iz mog razreda, sada zivi u Minhenu... udata za Nemca...

Drugar i drugarica... inace par... zapalili za Njujork.

Ovi ljudi su zauvek izgubljeni za Srbiju... a sve sto ja sada mogu, je da razmenim par recenica sa njima na budjavom fejsu...

Poslednja izmena:
Pitala si me ovde jednom zasto mrzim BoTu... zato sto je sve sto je ostalo od mog 5. oktobra to da gledam kako mi se Velja Selja Ilic cereka sa Kopaonika... Cheda prasak sa Mikanosa... a ova ekipa oko Bote sve razjebava... pljacka sve sto moze... sto su mi ovi likovi bili na 5 godina mature... a na 10 godina nisu, jer nisu zeleli da ostaju u zemlji u kojoj ce da rade za 300 hebenih evra -
Ma ko voli Borisa....al nije on kriv,on je previse glup za to....nego ljudi koko njega...sve se raspada...ja da mogu da glasam u Srbiji, prva ne bi glasala (uopste,nit vamo glasam)tako da...
Odgovaram na pp sto se ovih fotki tiche :D moram postovat' t udju privatnost i voljela bi kad ne bi to slao okolo itd sto imam osjecaj da ces uraditi :D+E da...pogledaj ovaj film, rekli su mi da niej los(tj. prva polovina je remek djelo,druga je sranje valjda). nisam gledala,ne mogu ga nacj...

Poslednja izmena:
Ma ko voli Borisa....al nije on kriv,on je previse glup za to....nego ljudi koko njega...sve se raspada...ja da mogu da glasam u Srbiji, prva ne bi glasala (uopste,nit vamo glasam)tako da...
Odgovaram na pp sto se ovih fotki tiche :D moram postovat' t udju privatnost i voljela bi kad ne bi to slao okolo itd sto imam osjecaj da ces uraditi :D+E da...pogledaj ovaj film, rekli su mi da niej los(tj. prva polovina je remek djelo,druga je sranje valjda). nisam gledala,ne mogu ga nacj...

Kakve fotke ?... ako mislis da mi saljes svoje fotke na klasifikaciju, nemoj!... ja znam samo neke osnove... Ako zelis da te klasifikuju , posalji fotke na apricity forum... pa nije to nazi forum da se tripujes zbog nekakvog eksponiranja ... a ako ne zelis javno, onda moram da saljem fotke kod lika na pp koji je i mene klasifikovao na onom drugom forumu...

Angry Black Man

A stock character popular in the 1970s - 1980s. A male black youth, the Angry Black Man knows that The Man is out to get him, and that the Revolution will soon come and whitey will have his back against the wall. The Angry Black Man sees injustice everywhere and is capable and intelligent but usually financially destitute because the damn Honkies won't hire him to give him an opportunity.

Liberal white people will attempt to befriend him, but he will have none of it, seeing as even being friends with white people as a betrayal to his race.

Thankfully, mostly a Dead Horse Trope. The writers were usually a type of Rule Abiding Rebel, assuming that they were being progressive by writing intelligent black characters but then saddling them with stereotypical black rage, bigotry and racism. For extra stereotyping points, make sure the character is ebony rather than mocha.

Compare Malcolm Xerox. See also Scary Black Man.

Znam ja sve to...Moj i su od dole...I svi su bili prvo borci u balkanskim ratovima pa tjetnici...Cela porodica,zapravo moj pradeda je bio prvo ranjen u balkanskim ratovima pa komandant četničkog odreda u mom selu od mojih ljudi, osim dvojice koji su ''zalutali'' u partizane,naravno crveni zločinci su ih sve pobili...A albanci i srbi iz CG su vrlo slični i bilo je dosta mešanja..Ne smemo potcenjivati Albance to nam se više putao lupalo o glavu...

Poslednja izmena:
Angry Black Man

A stock character popular in the 1970s - 1980s. A male black youth, the Angry Black Man knows that The Man is out to get him, and that the Revolution will soon come and whitey will have his back against the wall. The Angry Black Man sees injustice everywhere and is capable and intelligent but usually financially destitute because the damn Honkies won't hire him to give him an opportunity.

Liberal white people will attempt to befriend him, but he will have none of it, seeing as even being friends with white people as a betrayal to his race.

Thankfully, mostly a Dead Horse Trope. The writers were usually a type of Rule Abiding Rebel, assuming that they were being progressive by writing intelligent black characters but then saddling them with stereotypical black rage, bigotry and racism. For extra stereotyping points, make sure the character is ebony rather than mocha.

Compare Malcolm Xerox. See also Scary Black Man.
somebody likes them tv tropes....
michi se odatle jadan, ja sam zavisnik od toga,izgubis tri sata dragocijenog vremena na taj sajt kad udjes jednom u njega...dnevnoooo alooo

i da ,celzi sampion.sad forumashim,sjutra se leshim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back