Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ahhhh.. Devil ether.. its makes u behave like the village drunkard in some early irish novel...I love the smell of napalm in the morning... The smell, you know that gasoline smell... Smells like, victory!

...miris, dashak proleca u Bg-u konacno... mlade mame ponosito voze produkte svojih pohotnih noci, trudeci se da sto vise trte svoje guzice...
...chit-chat na svakom korneru... kada se prodje pored prozora zgrada chuju se tam- tam bubnjevi... klinci su odvrndachili svoje baseve slusajuci neku transilvaniju ili domaci hop... sve kao statement, potvrdu svoje muskosti...
...neka underage lica se vacare po klupicama...
...a ja prolazim kroz nashe parkove, gledam zaljubljene parove. i osetim opet redost svu...:)

I da zavrsim ovaj gonzo raport sa omiljenim quot-om gangstera iz mog all time favorite filma Once upon a time in America -" Life is funnier than shit . "

Ako vise udjem u ovu temu gledali...obrazlozili...ocenili kastrirajte me ribarskim nozem.
-Hm,svidio mi se,dacu 8
-Pa ne znam bas,ja sam gledo nadimljen sa ekipom,dacu mu 7,5
-Ma sta bre pricate vas dvoje to je go.vno iz najvecih abdominalnih dubina Bada Spensera,moja ocijena 4,al' eto mozda mu jednom dam i pola ocijene vise zbog soundtrack-a.
-Kuku gledam sta pise iznad,ne mogu da vjerujem,ja sam gledala film,taj kontemplativni okvir,ta transcedentna indukcija kao metempsihonalna transformacija estetike,remek djelo,dajem mu 10
-Sta bre vi serete,go.vno od filma,reziser ne zna da rezira,glumci ne znaju da glume,onaj scenario bih ja u polusnu napisao,1 a mozda 1,5 zbog onih sisa

:klap::klap::klap: Pajo,svaka čast za ovaj post :ok:

Ako vise udjem u ovu temu gledali...obrazlozili...ocenili kastrirajte me ribarskim nozem.
-Hm,svidio mi se,dacu 8
-Pa ne znam bas,ja sam gledo nadimljen sa ekipom,dacu mu 7,5
-Ma sta bre pricate vas dvoje to je go.vno iz najvecih abdominalnih dubina Bada Spensera,moja ocijena 4,al' eto mozda mu jednom dam i pola ocijene vise zbog soundtrack-a.
-Kuku gledam sta pise iznad,ne mogu da vjerujem,ja sam gledala film,taj kontemplativni okvir,ta transcedentna indukcija kao metempsihonalna transformacija estetike,remek djelo,dajem mu 10
-Sta bre vi serete,go.vno od filma,reziser ne zna da rezira,glumci ne znaju da glume,onaj scenario bih ja u polusnu napisao,1 a mozda 1,5 zbog onih sisa

Ja zbog sisa uvek dajem bar dve ocene vise ,zavisi kakve su ,naravno :) ! A Paja je pravi reakcionar ,kad razjuri bagru onda ide u penziju ...

“They lie about marijuana. Tell you pot-smoking makes you unmotivated. Lie! When you're high, you can do everything you normally do, just as well. You just realize that it's not worth the fu.ckin effort. There is a difference.” Hicks
Poserem ti se u nase zdravstvo,ne zbog cinjenice da moras da prodjes birokratsko iskrcavanje u Normandiji il' sto mozes da kompletiras koleksn of dizis u onim ubogim cekaonicama,vec zbog cinjenice da ne mos' dobit albanku na preskripsn da se nagruvas ko Selasijev sledbenik i da ti se sranja ucine nesto podnosljivijim.
Legalizovo' bi je jos ko'lko sjutra,bar bajboci ne bi bili prenatrpani djecom sto gaje gandzu po balkonima,ono kao gistro to je brsljan.

“They lie about marijuana. Tell you pot-smoking makes you unmotivated. Lie! When you're high, you can do everything you normally do, just as well. You just realize that it's not worth the fu.ckin effort. There is a difference.” Hicks
Poserem ti se u nase zdravstvo,ne zbog cinjenice da moras da prodjes birokratsko iskrcavanje u Normandiji il' sto mozes da kompletiras koleksn of dizis u onim ubogim cekaonicama,vec zbog cinjenice da ne mos' dobit albanku na preskripsn da se nagruvas ko Selasijev sledbenik i da ti se sranja ucine nesto podnosljivijim.
Legalizovo' bi je jos ko'lko sjutra,bar bajboci ne bi bili prenatrpani djecom sto gaje gandzu po balkonima,ono kao gistro to je brsljan.

... word :) ...

Okan'te se politike ...
Evo kako neka deca vide pojedine filmove :) !

93_sastav1.jpg

93_sastav21.jpg

Gledali ...obrazlozili ...i dobili po keca ,ili dobio/dobila :mrgreen: !!!

Uzgred, odgledah onu Arakijevu tinejdž-apokalips trilogiju... Crazy shit, što kažu Francuzi... Prvi me i nije nešto oduševio, osim povremeno onih captiona, gde, moja je pretpostavka, Araki parodira samog sebe, al' zato Doom Generation i Nowhere... Ludak. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back