Kafansko vece

Veceras naleteh na pesmu ''Miljacka'',pustih je i pozeleh da negde u kafani sedim sa prijateljima,ispijam vino,igram i pevam...Kasno je,radni je dan,mnogi vec spavaju,tako da ce realizacija ove zelje ostati za neko drugo vece...Ali zato mogu ''pevati i piti'' i ovde sa vama...Ako ste raspolozeni za druzenje pridruzite se....

P.S.Zxy hvala ti sto si mi ponudio svoje drustvo uz virtuelno vino..Nadam se da cemo jednog dana zaista i popiti,ti ,ja i jos neko....;)

zeljena;bt98968:
Isecret ce se bas obradovati...zvala nas u goste...sad nece moci da nas izbaci:whistling:

KUku...Moram metlom da vas isteram...:zcepanje::zcepanje:

Ma salim se,divni ste...A Ljilji i Zxy posebne pohvale za izdrzljivost...:ok:Sjajni ste...

Evo mene,stigla sada sa posla pa pravo za komp...Da vidim osta li mi sta od kafane...:zper:

POzdravljam vas sve ovom lepom pesmom...

LJILJA MMM;bt98982:
ma jok bre.....kad da spavam popodne kad sam po ceo dan u kanc. ja to samo kad baš zabrazdim duboko u noć :manikir:
Odoh :bye:
Zezam te Ljiljce....znam ja da si ti radoholik...
al kad malo bolje razmislim,mogla bi ti u kancelariji pribaviti kakvo otomanče,pa kad zabrazdis,a kad te ne gleda direktorka,da malko dremnes....:zcepanje:

SibirskiTigar;bt98886:
Steta sto niste najavili da ce da se druzite ovde zao mi je sto tek sada videh ovu temu

Ispalo neplaniranao..Ja slusala Miljacku,pa pozeleh da popijem vince...Naisah to Zxy,on se ponudi da mi pravi drustvo...Ja dodjoh na ideju da prosirimo druzenje i na ostale i postavih blog...Kad pogledah i Ljilja minut pre mene smislila isto...:zcepanje::zcepanje:I tako smo trcali tamo ovamo...:zcepanje:
Eh da je bio vikend osvanuli bi...

Back