Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ne kupam se ni ja.
Sedim za kompom ili odem na terasu da napravim pauzu, popijem kafu, pijem litre i litre vode i hladne limunade, znojim se i srećna sam.
Jer ne nosim trideset kila garderobe.
I jer ne moram da spavam u čarapama.
I jer ako pokisnem baš me briga, to je samo topli letnji pljusak.
Al' ok, ja sam avgustovsko dete :D

Ma samo puno vode, muzika u ušima ili u glavi, nebitno, ubaciš se u film i zamišljaš da si na nekom dalekom moru :D

Tako ja stalno, realno Novom Sadu more i nedostaje da bude savršeno mesto za život, pa ga ja onda lepo zamislim, osetim miris + mleko za sunčanje i eto ti - magija je tu a smor i sparinu od vrućine ni ne osetiš :lol:
Još ako ima nekog vetrićka - milina.

Ma samo puno vode, muzika u ušima ili u glavi, nebitno, ubaciš se u film i zamišljaš da si na nekom dalekom moru :D

Tako ja stalno, realno Novom Sadu more i nedostaje da bude savršeno mesto za život, pa ga ja onda lepo zamislim, osetim miris + mleko za sunčanje i eto ti - magija je tu a smor i sparinu od vrućine ni ne osetiš :lol:
Još ako ima nekog vetrićka - milina.
i ima puno samoubistava zbog melanholije ravnice...

Evo nešto življe sada malo, u skladu sa danom :D

+ Boki taj tvoj krasni avatarčić me tera da poželim neki ledeni mohito onako uveče johohohohohoooj što je lepo
blissysmile.gif

Jeste, mućo je lepo ledinačko, i bila je divna voda tamo, hladna i duboka, nastalo akumulacijom vode od kamenoloma.
Mislim da je zatvoreno pre neku godinu zato što je neka već njuška kupila i tamo pravi valjda opet nešto za eksploataciju nečega već.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back