Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas se nameracih u voljenu gostionicu popiti pivo i cekati zensku
kad prilazim, kad sta - nema baste brte
zamisli
iscrtali parking mesta
zamisli
mada ,mislim posle ko ih jepe kad im je becks 150 kinti
ja volim rupe ali i rupa treba da im rupne cene )

e, znaci, ja kad bi' znao karate, danas bismo prisustvovali padanju glava, kad je izdavanje biometrijskih dokumenata u pitanju... sta oni ljudi rade, jeeeee... znaci, aj sto su zakomplikovali sve maksimalno, aj sto treba da ih molis za sve sto moraju da zavrse jer im je to pos'o, nego sto su bezobrazni i brate mili, tacno osecas olaksanje k'o ispit a sam polozio... i sve kazem, ima da snimim jednom, pa da pustim u etar i da ih tuzim sve reom, al' mi se izjalovi plan iz ciste lenjosti... i oni ce i dalje tako, a narod ce i dalje da trpi.. i nista da se promeni nika u zivotu... a, vi, sta radite, majke ti?

e, znaci, ja kad bi' znao karate, danas bismo prisustvovali padanju glava, kad je izdavanje biometrijskih dokumenata u pitanju... sta oni ljudi rade, jeeeee... znaci, aj sto su zakomplikovali sve maksimalno, aj sto treba da ih molis za sve sto moraju da zavrse jer im je to pos'o, nego sto su bezobrazni i brate mili, tacno osecas olaksanje k'o ispit a sam polozio... i sve kazem, ima da snimim jednom, pa da pustim u etar i da ih tuzim sve reom, al' mi se izjalovi plan iz ciste lenjosti... i oni ce i dalje tako, a narod ce i dalje da trpi.. i nista da se promeni nika u zivotu... a, vi, sta radite, majke ti?
koim jepe mater rile
tako ce oni da se zderu kod zubara ili gdegod )

Jutarnji dnevnici nac. televizija počeli su vešću o skandalu na koncertu (?!), pa je ovo prosto jače od mene... Podrška i ljubav za Ejmi, ti promašeni svete, što ljubav ne znaš šta je ♥

pazi ovo majke ti sta pise neka osoba
ja mislim da je neki pjani moler ispalio za kintu (osobu koja pise ono gore) napusila bi ga kao stoku, kako i dolikuje
al satro ejmi je ejmi, peva o bolu
uzela 250 soma i bole je ckapi umobolna buahahahaha
mrs u kaurac bre
a mozda osoba ***** el nije ni bila na satro koncertu pa nije ispaljena za kintu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back