Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj ne zajabavaj
šta, sad se sprema filozofija?
spremam neke gluposti sadaNema šanse! Pesme su toliko glupe da ne mogu da se porede sa "Cvetak zanovetak", "Babaroga"... I tih par koje sam slušala po kafanama.sad svi kukate na pesme a za mesec dana cete da se po stolovima penjete i da secete vene
ako to uradim seci mi kitu!!!

Nema šanse! Pesme su toliko glupe da ne mogu da se porede sa "Cvetak zanovetak", "Babaroga"... I tih par koje sam slušala po kafanama.

Nema šanse! Pesme su toliko glupe da ne mogu da se porede sa "Cvetak zanovetak", "Babaroga"... I tih par koje sam slušala po kafanama.

a mene ništa?Inače, ja sam ovde došla da nađem Lunju, ali mi je drago i što videh Lajt i Nasdaq!
Inače, ja sam ovde došla da nađem Lunju, ali mi je drago i što videh Lajt i Nasdaq!

Ma nemoj tu sad nama nema šanse, ja nikad, ovo ono i te fore.
Poznajemo te mi malo bolje
![]()

Inače, ja sam ovde došla da nađem Lunju, ali mi je drago i što videh Lajt i Nasdaq!

a mene ništa?
pa da maky nama ko šmirgla uši

kojima nije jasno zasto nesto mislim ili ne mislim...nek se obrate luni na pp a ne meni 

Ja sam jedna miroljubiva osoba pre svega, na forumu se ne ističem, a u rl sam sušta suprotnost.a ko si ti?
e i meni je galateja drago sto te vidim
mada bi te rado videli i u gostima i pivo popili i sve![]()