Дади
Poznat
- Poruka
- 8.502
smorio sam relnu![]()
matoji jel bilo grubo il si joj samo jepo strinu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
smorio sam relnu![]()
ja bogoljuba gotivim...a gotivi i on mene..voli čovek da popriča samnom...čak smo jednom i u kafani sedeli
jepen je on šmeker...mnogo zna a i realno je mnogo veliko mudo...
a kpp imam kod Momčila Grubača...ma spremam ja taj ispit dugo..its done deal
šta ćeš ti sada...?
eo barte najeo sam se ko vuk ,stomak zamalo da mi nije explodirao,mozda posetim i wc kako stavri stoje u izgledu je,nisam siguran doduse...)
a uci se neki ***** ne znam vise ni sam sta cu..ostale mi obligacije iz proslosti *****
kako sam ih pomenuo gomno mi se pokrenulo
zdrafooo
e a koliko treba ovim kretenima da izdaju pasos?
jedno sedam dana..
što
gde ćeš![]()
ozbiljno?
pa do jaja
naci sad samo da mi jos istresu sve iz dzepova i pokradu
ma prijavila sam se za neki izlet...i to znajuci da jos nisam izvadila pasos novi![]()
tako treba...nije to ništa..ja konkurisao za tri posla a još nisam završio fakultet![]()
e bravo bravo samo napred
nemoj da brines osim ako ti isti neko ne sredjuje, nece to s poslom jos![]()
samo da vam manem i odo ja u nove radne pobede
aj ćo![]()
a ne sredjuje meni niko ništa sada..imam ja sredjeno kad završim..ovo se samo ja malo džekiram
Aj sad idi na temu koju je postavio Footlover i postavi sliku svojih stopala![]()
a ne sredjuje meni niko ništa sada..imam ja sredjeno kad završim..ovo se samo ja malo džekiram
Aj sad idi na temu koju je postavio Footlover i postavi sliku svojih stopala![]()
aha evo stizem...posebno se gadim fetisista
cuj stopala pa imal sta gadnije
plus doc je musko![]()
a jel radi neka bosansko-crnogorska veza a a priznaj![]()
Vojvodjanska madžgo...Vojvodjanska...a ta ti je veza najjača...samo što mi lale ćutimo i radimo![]()
plus doc je musko![]()
2. a zašto mu piše pol ženski![]()
e pa onda dodjem milku![]()
a ti si lala?
pa znala sam da sam trebala da racunam na tu svoju stranu...ovi moji srbijanci sve neke stipse![]()