Дади
Poznat
- Poruka
- 8.502
ne seri
prethodni upis
i ne seri
![]()
bratori kako karakterišeš činjenicu da sve više studenata bira put rizle i granja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne seri
prethodni upis
i ne seri
![]()
pa neka dodju...
trebaju im vodici....
daj upljac, ne seri
nemam da zapalim, jeeeeeeeeeeeee
..kako se ja iznerviram samo kad uđem na onu politiku to nije normalno![]()
nemoj brate..nego daj da mi dignemo šaht..čuo sam od đefrija da ga cene 150 evra...sine...
misllis, od Ferdija!?!?! ta je cifra...
ali nekako si bulja, oseca se to
što bre mene tamo redovno nazivaju "žuti" i jepu mi sve po spisku..a tako su mi dragi![]()
ma nisam...to je samo trenutno tako...
gde ćeš na more?
ma eno tema, mitinga u BL...
inače jednog od najboljih mitinga na ovim retardiranim prostorima, i samo čitam.... sad je Ratko vaš, a ne naš...jer mi nismo vi... seljačine jebbene, pa juče baš pričamo, kada je bilo najavljivano bombardovanje BL, drugarica je sa porodicom prebjegla u BG...i dok su nad nama sirene zavijale ona se kupala na Adi...
vi znate ko je Ratko Mladić...general vojske REPUBLIKE SRPSKE... pa jebbite se onda sa prisvajanjem...vaš može biti samo onaj Tadić...
ma eno tema, mitinga u BL...
inače jednog od najboljih mitinga na ovim retardiranim prostorima, i samo čitam.... sad je Ratko vaš, a ne naš...jer mi nismo vi... seljačine jebbene, pa juče baš pričamo, kada je bilo najavljivano bombardovanje BL, drugarica je sa porodicom prebjegla u BG...i dok su nad nama sirene zavijale ona se kupala na Adi...
vi znate ko je Ratko Mladić...general vojske REPUBLIKE SRPSKE... pa jebbite se onda sa prisvajanjem...vaš može biti samo onaj Tadić...
jedi *****
idem u pucinu
pojedes mi kurcinu..
blek beti...
opusti se, necemo o tome....
bratori ja bi jepo ajkule..one su tako sehi
evo tebi pa ti cepaj:
nemoj se ljutiš šećeru..ali ja glasam za Tadića
![]()
ispit mi počinje u 13h... zaebo sam se..![]()
pa ti mi nisi sjeo na prvu
il' si vodolija il' idiot il' oboje...
jesi li oboje? tj. jesi li i vodolija?![]()