Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne mislim vala više ništa
ovom narodu ništa nije sveto
zato mu je tako kako je
bolje nije ni zaslužio
kad je u stanju da se pobije za sadnicu japanske trešnje, a da ga boli kir.ac za bilo koju stvar od opšteg značaja

E, al' vidiš, nešto vrlo interesantno sam primetila upravo...
Al' mene trenutno savršeno boli ***** za nato, sns, dss, srs i ostale likove koji im se kao protive.
Ma čak i za ove sadašnje protuve.
A do pre nedelju - dve sam se živa pojela oko tih protesta poljoprivrednika i sve žive smarala kako Srbija nije ujedinjena i ne oseća solidarnost..
Bemmumiševe, mi nemamo gram kolektivne svesti :S

E, al' vidiš, nešto vrlo interesantno sam primetila upravo...
Al' mene trenutno savršeno boli ***** za nato, sns, dss, srs i ostale likove koji im se kao protive.
Ma čak i za ove sadašnje protuve.
A do pre nedelju - dve sam se živa pojela oko tih protesta poljoprivrednika i sve žive smarala kako Srbija nije ujedinjena i ne oseća solidarnost..
Bemmumiševe, mi nemamo gram kolektivne svesti :S

ja bih najvoleo kad bih živeo ispod staklenog zvona, odsečaen od sveta i polusveta
al, jeiga, kolko god ja pukašavao da pobegnem od toga, uvek me to na kraju stigne

pa morash biti pazljiviji sa pitanjima od opshteg znachaja maki
el okej je da se zalish shto ti pitjka poklonila mejicu shto ti se ne dopada ili nisi zadovoljan shto ti drugar nije javijo na vreme da ce da te ispali i sl. al ove stvari se tichu sviju nas i kada vec spominjes moras da znas da mnogi od nas to emotivno dozivljavaju :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back