Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
come out of the closet
1. to talk in public about something which you kept secret in the past because you were embarrassed about it It's time hairy women came out of the closet. It's a problem that affects all women to a greater or lesser degree.
2. to tell people that you are homosexual (= sexually attracted to people of the same sex as you) so that it is no longer a secret He finally decided to come out of the closet so his mother would stop asking him why he wasn't married.

evo preki, brate moj :)

E je l' se sećate da sam ono u aprilu šiznula zbog računa u mts-u (za mart, i sve mesece od novembra do marta, posle se ispostavilo i april) - sve su mi nešto vrlo pogrešno obračunavali i naplaćivali mi minut u razgovoru 6x više.
E, stigne mi danas rešenje moje reklamacije za maj mesec :eek:
I kao, što bzvz dramim kad je sve ok.
A u maju ni nisam izašla iz osnovnih okvira paketa i naravno da jeste sve u redu!

Opasaću se eksplozivom i idem u telekom, sve da ih pobijem, mamicu im prokletu :neutral:

vid ima i njegov spomenik

290px-16_%D0%A0%D0%B0%D0%B2%D1%9A%D0%B5_-_%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BA_%D0%97%D0%B5%D0%BA%D0%B8_%D0%91%D1%83%D1%99%D1%83%D0%B1%D0%B0%D1%88%D0%B8_-_Ravnje_-_Zeka_Buljuba%C5%A1a_Monument.JPG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back