Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
misim,nesam tela da vas vređam majke mi...al to je zaista potrebno da doživite da bi mogli da pričate...bez ljutiš...
e vako Preki...ja sam se oba puta porađala carskim,doduše svaki put samo po jedno klinče....
al brate čim prođe onaj period krvarenja,tj. stezanja materice i vraćanje isti u normališ položaj (obavezno koristiti neke kapi koje upotpunjuju proces,zna ginekolog kako se zovu,ja zaboravila)....brateeeeeeeeee,kaka pomama bude,ne može se opisati...bar je meni biilo....dodži životinjo mojaaaaaaa....
a dete kad zaspi,nema šanse ništa da čuje.....
sad je već problem,pošto imam sina pubertetliju,pa vatamo momente..jbga....parola,snađi se....
ali dok su maliiiiiiii,nema ništa lepše...
koristite to dok možete....
i ne odbijajte ničiju pomoć...pomoć uvek dobro dođe....al vi odredite pravila...

pa tako sam i ja zamisljao - uvek, svuda i do kraja

:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

ko zna
svi smo razliciti
i sta ima veze sto ih je troje
pa nece preki po ceo dan da je jasi
u pocetku ce im biti dovoljan i kraci sex
dok se ne naviknu
a i bebe ce imati i svoj ritam, nece biti budne stalno, spavace nekada
a i sta ako su budne moz misliti
ionako se nece secati pa i da se pred njima sexaju
msm, moji roditelji su napravi moju seku kad sam ja imala dve godine, rodila je mama sa tri
a i kad sam ja imala godinu dana mama je imala jedan spontani...
sto znaci da su vodili ljubav i imali vremena samo za njih dvoje
a da se razumemo ja sam bila nemoguca beba, i to svi prepricavaju
i spavala sam sa njima u sobi
i nemam nikakve traume, niti se secam njihovih orgija

okej boki samo nemoj da mi tako ostrasceno skaces :lol: nem ja vise zivaca das natezem :)
sto kaze talenat nismo prosle ne mozemo da znamo zaista...ja samo logicno zakljucujem...a vi kako ocete
mislim gledam kako sam ja podnosila "rutinsku operaciju"...pa sad da to pomnozim sa svima ostalim..hebati ga...e sad ako ti takve realne okolnosti definises nemogucnostcu da uzivas u seksu ok nek bude tako :)
a stoji i to da je svaki organizam i covek razlicit

misim,nesam tela da vas vređam majke mi...al to je zaista potrebno da doživite da bi mogli da pričate...bez ljutiš...
e vako Preki...ja sam se oba puta porađala carskim,doduše svaki put samo po jedno klinče....
al brate čim prođe onaj period krvarenja,tj. stezanja materice i vraćanje isti u normališ položaj (obavezno koristiti neke kapi koje upotpunjuju proces,zna ginekolog kako se zovu,ja zaboravila)....brateeeeeeeeee,kaka pomama bude,ne može se opisati...bar je meni biilo....dodži životinjo mojaaaaaaa....
a dete kad zaspi,nema šanse ništa da čuje.....
sad je već problem,pošto imam sina pubertetliju,pa vatamo momente..jbga....parola,snađi se....
ali dok su maliiiiiiii,nema ništa lepše...
koristite to dok možete....
i ne odbijajte ničiju pomoć...pomoć uvek dobro dođe....al vi odredite pravila...

ma gde da se ljutim..pa rekla si ono sto jeste

okej boki samo nemoj da mi tako ostrasceno skaces :lol: nem ja vise zivaca das natezem :)
sto kaze talenat nismo prosle ne mozemo da znamo zaista...ja samo logicno zakljucujem...a vi kako ocete
mislim gledam kako sam ja podnosila "rutinsku operaciju"...pa sad da to pomnozim sa svima ostalim..hebati ga...e sad ako ti takve realne okolnosti definises nemogucnostcu da uzivas u seksu ok nek bude tako :)

ti me ne volis, jel da ? :(

pa jos uvek nisam dozivela, ali sam veruj mi iscitala gomilu stvari o trudnoci i porodjaju na vise foruma, i citala sam iskustva drugiih
a i znam da sam odma nekoliko dana posle spontanog imala sex
ukoliko je sve zaraslo kako treba, ne boli i td, onda je sve ok, i sve je u glavi coveka
a naravno, stoji da smo svi razliciti
msm, neke zene nemaju sex ni u toku menstruacije, ja to ne razumem ali postujem :mrgreen:

pa jos uvek nisam dozivela, ali sam veruj mi iscitala gomilu stvari o trudnoci i porodjaju na vise foruma, i citala sam iskustva drugiih
a i znam da sam odma nekoliko dana posle spontanog imala sex
ukoliko je sve zaraslo kako treba, ne boli i td, onda je sve ok, i sve je u glavi coveka
a naravno, stoji da smo svi razliciti
msm, neke zene nemaju sex ni u toku menstruacije, ja to ne razumem ali postujem :mrgreen:

tolikko si sad tema otvorila da nisi ni svesna....
ono što je najbitnije je da svaka žena svoje telo drugačije doživljava....u odnosu na menzis,spontani,porođaj i još koještošta....
za muškarca je veoma bitno da ima izgrađen takav odnos da žena može zaista sve da mu kaže i da mu se požali šta je muči...njegovo je da poštuje i zaista razume njene trenutke...u tome je sva filozofija....

čak i povratak na seks ne mora biti isti ....ja sam u dva porođaja drugačije reagovala...ali sam uvek rekla šta mi smeta,tako da nema zabune....
ni razmišljanja tipa,šta joj je sad hebote....

ono što je najbitnije je da svaka žena svoje telo drugačije doživljava....u odnosu na menzis,spontani,porođaj i još koještošta....
za muškarca je veoma bitno da ima izgrađen takav odnos da žena može zaista sve da mu kaže i da mu se požali šta je muči...njegovo je da poštuje i zaista razume njene trenutke...u tome je sva filozofija....

čak i povratak na seks ne mora biti isti ....ja sam u dva porođaja drugačije reagovala...ali sam uvek rekla šta mi smeta,tako da nema zabune....

eeee
stvarno sam siguran da si zadovoljna zenska

da, sve je mnogo bolje
i svaki trenutak je laksi kad se ima pored i dobar muskarac pun razumevanja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back