light & dark
Buduća legenda
- Poruka
- 37.758
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam na šta baćo ciljaš![]()
pa 24 god...ne sad ozbiljno..jel zaista istina što kažu da vremenom ljubav nestane i ostane samo poštovanje i navika...interesuje me da li je moguće provesti sa nekim život a da ceo život budeš naložen na tu osobu...bez zezancija...dosta si iskusniji od mene..pa te pitam onako jer sam dosta razmišljao o tome...

pa 24 god...ne sad ozbiljno..jel zaista istina što kažu da vremenom ljubav nestane i ostane samo poštovanje i navika...interesuje me da li je moguće provesti sa nekim život a da ceo život budeš naložen na tu osobu...bez zezancija...dosta si iskusniji od mene..pa te pitam onako jer sam dosta razmišljao o tome...

e al što volim za večeru da jem ono od ručka znači uf

dejvid bouvi gostuje na egiztu ?![]()

e ja stvarno ne znam kako je moguce da mi je zanimljivije veceras s vama nego sinoc u gradu
znaci bolest![]()

nije
meni bilo 20 godina baš ekstra
onda je malo zaškripalo
i završilo se na 24

e ja stvarno ne znam kako je moguce da mi je zanimljivije veceras s vama nego sinoc u gradu
znaci bolest![]()
ja verujem da moze...da ne verujem sutra me ne bi bilo
moco ajde molim te potvrdi![]()
može jašta
al ovo nije tema za kafanu![]()

pa ako je bila mesina, ništa joj ne fali i za ponedeljak
slažem se moco i sorry ako sam kilnuo mood, nije mi bila namera...![]()
))ma nea frke ali to se ovde tretira kao spam))

e, tako i meni bilo sinoć na nekom rock n rollu...devedesetih sam skako s bine kad sam slušao Obojeni, sinoć sam razmišljao o sebi i zašto mi je ta muzika sada preko k'urca, a nekad sam je voleo