Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A šta to, šta to, šta to?
Pričaj!
Gde si bila, šta si radila i otkud to odjednom? :D

bila sam u mojoj nesudjenoj srednjoj skoli :D u bogdan suput...na kraju sam mislila da ce nas dve isterati ljudi koliko smo sedele...pa su nas na kraju posluzili i strudlom s makom :lol:
crtale smo po svili..i mnogo jednostavna tehnika..e sad svila dovraga skupa al ima kod kineza jelte jeftina...i sad sam se nalozila kao mlad majmun..posto kad radim tako nesto izmestim se iz prostora i vremena i krajnje je blagotvorno za moje zivce :D
a sta sad ako ne mog biti umjetnik mogu bar biti zanatlija :lol:

bila sam u mojoj nesudjenoj srednjoj skoli :D u bogdan suput...na kraju sam mislila da ce nas dve isterati ljudi koliko smo sedele...pa su nas na kraju posluzili i strudlom s makom :lol:
crtale smo po svili..i mnogo jednostavna tehnika..e sad svila dovraga skupa al ima kod kineza jelte jeftina...i sad sam se nalozila kao mlad majmun..posto kad radim tako nesto izmestim se iz prostora i vremena i krajnje je blagotvorno za moje zivce :D

Ej, pa to je superkul! :D
I kako se crta?
Koje su boje u pitanju?
Neke posebne i specijalne?
Narafski da za početak može svila od čajniza, ništa joj ne fali.

Ej, pa to je superkul! :D
I kako se crta?
Koje su boje u pitanju?
Neke posebne i specijalne?
Narafski da za početak može svila od čajniza, ništa joj ne fali.

pa imas boje bas za svilu..bas sam sinoc gledala po netu...mislim velika je bocica plus se rastvaraju sa vodom kontam traje sto god a jako ti malo boje treba za nanosenje
i treba to je valjda tecni vosak, kontur boja sta god kojom se delovi omedjijaju da ti se boje ne razlivaju jedna u drugu
e i postoje seme koje mozes da precrtavas..u sustini bilo sta stavis ispod posto je jako providna i precrtas...mada smo mi sinoc onako iz zaebancije nepravilne oblike iz ruke, posto su nam tako rekli
i kontam tebi bi se dopalo ono sa maramama sto su radili, isto je jako jednostavno, mada mi nismo stigle jel je bilo daj da vidimo jos nesto veceras :lol: namota tkaninu onako bezveze tamo vamo, veze kanapom, turne u prokuvanu tekstilnu boju ili vise njih, prosusuje se propere se pic.mat..i na kraju se stavi u taj neki fiksator...a izlozili su to isto sa majicama i ostalim...mnogo dobro i onda se prave sare onako kako je motana, pa je nejednako kupila boju
a jednostavno sve krajnje

moras mnogo da radis ali ja verujem u tebe xixixixixi :rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back