BILI DOUP
Elita
- Poruka
- 22.568
svi ste pukli ko duleci![]()
nova ista, nova peva
la ku ku ku ku ku ku kuuuuuu
))))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svi ste pukli ko duleci![]()
))))zenski i meni bila petnaestogodisnjica![]()
izljubicemo je u tvoje ime![]()
))ako preki aminuje
ali cisto sumnjam))

e, a bas nesto gledam na youtube-u kako neki tamo likovi ostavljaju sve i svasta... mislim, snima covek sebe kako radi sklekove i nesto kao prica o przenju luka... i to mu je samo jedna od mnogih zanimljivih epizodi koje svakodnevno ostavlja... ne znam da l' se nada da ce neka devojka da ga snimi, pa da ga odvede na neko lepse mesto... ili misli da je mnogo pametan, zanimljiv, lep... il' se samo smeje svima koji se primaju na to... nedokucivo... a, opet, totalno nebitno... kao u filmovima, na primer, noting hil, ona devojka sto je videla onog sto je imao knjizaru... ima jedna pesma lepa kad prolaze godisnja doba... eto ideje... a, vi, sta radite?
) pa jos i da prepricavaju sadrzinu sirem auditorijumu (evo kao ti na primer nama
).
hvala Moki
da ti se vrati u sitnim apoenima![]()

ma zezanje bwe, sta se palis ko dizel na bjelasnici :smok:
brate, ovo mi skroz nelogicno sto si napisao
zasto se ja palim?
brate preki, ja se malo zezam. mao vise se zezam.
ha ha ha ha ha ha... mislim, ono, kao... kao i obicno, to je bilo da puknes od smeha... nego, kad smo kod toga, gde su rikanovi pingvini? sto dana ih nisam video... uzeleo se malo rikan njih... jel su zavrsili one velike skole i procitali sve knjige, odgledali sve emisije na diskaveriju i promenili svetove i postali neki veliki znalci? mozda cak i okacili neki klip na youtube-u... imalo je tu materijala... jel se secate onih dubokoumnih izjava tipa 'svi smo mi hologramske projekcije nas samih'... he hehe... nego, da smo zivi i zdravi samo, majke mi... sta ima novo? 'el pije neko pivo ovde?
((
)))ja bi pila
al se bojim da mi se onda nece usaditi oplodjena jajna celija
ako je oplodjena
![]()
)))ha ha ha ha ha ha... mislim, ono, kao... kao i obicno, to je bilo da puknes od smeha... nego, kad smo kod toga, gde su rikanovi pingvini? sto dana ih nisam video... uzeleo se malo rikan njih... jel su zavrsili one velike skole i procitali sve knjige, odgledali sve emisije na diskaveriju i promenili svetove i postali neki veliki znalci? mozda cak i okacili neki klip na youtube-u... imalo je tu materijala... jel se secate onih dubokoumnih izjava tipa 'svi smo mi hologramske projekcije nas samih'... he hehe... nego, da smo zivi i zdravi samo, majke mi... sta ima novo? 'el pije neko pivo ovde?