Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro veče! :D
Šta se radi?
Ja sam dobro, što i vama želim. Jedino me muči što moram da pravim tortu, a mrzi meee... :(
Ebga, kupio bih u radnji ili zamolio nekog da mi napravi, ali ne vredi kad sam zahtevan i probirljiv i niko ne zna tako dobro kao ja da napravi tortu koja će da fascinira i profesionalce najinstančanijeg ukusa.

ja cu uskoro da pravim "seherzadu" za neku proslavu ,tj ja cu da slavim....i jos cu svasta da napravim....2 seherzade,1 vocnu sa sumskim jagodama,jednu sa bananama....ma svasta.....

plus samo next sokovi,100% grejpfrut,narandza ,jabuka,slane torte sa korama od ajvara....i tako dalje...pa suvo voce,svih vrata...i tako...pivo i vino....i sta god budu zeleli...lol

Nemo sad tu da se qrčiš, nego pozovi forumaško društvo na slavlje, da se ljudi uvere kakva si kućanica.
Ko zna, možda te neki i zaprosi... :per::per:

Nemo sad tu da se qrčiš, nego pozovi forumaško društvo na slavlje, da se ljudi uvere kakva si kućanica.
Ko zna, možda te neki i zaprosi... :per::per:

ne slavim kuci...lol.... jos i da cistim posle. ali,bice mi zadovoljstvo da im isecem tortu...ali samo prvih par parcica...zbog utiska

ne udavam se,to sam vec rekla.

jaoj...sto kasnim,a zahebavam se ovde s vama..moram u skolu,pa posle sa sefom u provod,a prvo moram da RSVP na neke veoma interesantne pozive....mmmmm....volim krismas period

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back