Predlak
Elita
- Poruka
- 20.551
caoooo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

evo, zubo... dosadjujem se nesto, a poker nikako da krene... nego, jel vam pricao rikan onaj majstor sto je bio, kucu kad je pravio vas rikan.. duga prica... nego, taj majstor... zali se na sina sto mu je lovac... kaze, ceo dan ode u brdo, juri po blatu, prati tragove i na kraju se vrati kuci i kaze da je ulovio zeca... a, kaze taj majstor, 'koji mi je on to lovac, ja sa kolima ga ubijem'... i svi su se smejali... ha ha ha ha ha... i traze samo nesto da se pije.. bilo sta, nema veze... od sabajle... ne mogu to da ispratim ja, kunem se... a volim da popijem, da se ne lazemo...

lep dan
sunce sija, zenske se razleprsale![]()

kako se na sudu dokazuje ucesce u izgradnji nekog objekta koji nije legalizovan(a sad se trazi deoba) a ne postoji nijedan punovazni pravni osnov koj bi pomogao u utvrdjivanju prava svojine hmm ? :-/
Ovde promenljivo ali bilo lepo....
Rasprshale (el u shoping?)![]()
Kao pravnik...da ti kažem...
Ako nemaš ni jedan pisani tj. materijalni dokaz, teško da će se bilo šta dokazati...
Jedino ako imaš možda neke ugovore, ili bilo kakvu dokumentaciju, možda da si vlasnik parcele na kojoj je objekat...
i nisi neki pravnik oma tju ti retji :-/
razleprshale se na sve strane i mnogo su lepe
i nisi neki pravnik oma tju ti retji :-/

psu, mojne da te lozi advokat, zajebi to , begaj
kako se na sudu dokazuje ucesce u izgradnji nekog objekta koji nije legalizovan(a sad se trazi deoba) a ne postoji nijedan punovazni pravni osnov koj bi pomogao u utvrdjivanju prava svojine hmm ? :-/

***...možda da probaš da podmitiš sudiju...
Ja nisam advokat...ja sam pravnik...koji se bavi uvozom i izvozom pirotehnike...![]()
moj komentar se nije odnosio na tebe vec na pasovog advokata
Ako, bolje golubica koja kuc'i sleti nego machkica koja se u komshiluku koti. Aha!

e, zubo, jel si gledao na diskaveriju onu epizodu sto onajl lik u prljavim poslovima pravi petarde? znaci, sta se sve radi tu, neverovatno... kakve sve tehnike mesanja i svega... i sam izaberes koja boja da ti bude vatromet i slicno... crno-bela, na primer... ma, ne znam da li si gledao... da su tu rikanovi pingvini, sad bi oni znali o cemu pricam... oni znaju sve, pa zato...