Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma i ja ovde zzivim ovde daleko u zemlji gde NAROD dozvoljava bankarima i predjasnim vlasnicima zemlje i imanja
da prodaju i trazze koliko hoc'e i kao da sutra ne postiji.

Politichari ovde rade 3 meseca u godini ko konji pred izborima, ostalo je basnoslovna plata i neverovatna podrshke i penzija.

Ako si pishljiv ministar recimo ko neko ko Vuk Drashkovic', dobijesh da putujesh i letujesh bezplatno bilo gde u svetu i ako ti istekao mandat.

Ma i ja ovde zzivim ovde daleko u zemlji gde NAROD dozvoljava bankarima i predjasnim vlasnicima zemlje i imanja
da prodaju i trazze koliko hoc'e i kao da sutra ne postiji.

Politichari ovde rade 3 meseca u godini ko konji pred izborima, ostalo je basnoslovna plata i neverovatna podrshke i penzija.

Ako si pishljiv ministar recimo ko neko ko Vuk Drashkovic', dobijesh da putujesh i letujesh bezplatno bilo gde u svetu i ako ti istekao mandat.

:hahaha:

:lol: Ma dobar je i on koliko se muchio i dozzivljavao (Vuk Drashkovic').
Ovde Australske politichare i sve, zabole uvce za bilo koga ko nije u Commonwelth-u.

U to ukljuchujem i njihovu: Komunistichku partiju, Gey lobby, Jevrejski Lobby a i totalne bele Nacionaliste. Zabole ih i ne vredi nishta shto nije iz Commonweltha. Indija recimo je deo Commonweltha... Kina to zna, USA zna, AU je glupa ko *****!!!

50474_121888694529226_9071_n.jpg

e, a znate onaj kad ode srbin u ameriku i sad pita ga amerikanac: - where are you from? srbin: - i'm from serbia... -that's awesome... - na ***** te nosam... znaci, kako ih uvek iskidamo, da ne znaju gde se nalaze... a vi, sta radite danas? lepo vreme i sve, jel da?

evo, zubo... dosadjujem se nesto, a poker nikako da krene... nego, jel vam pricao rikan onaj majstor sto je bio, kucu kad je pravio vas rikan.. duga prica... nego, taj majstor... zali se na sina sto mu je lovac... kaze, ceo dan ode u brdo, juri po blatu, prati tragove i na kraju se vrati kuci i kaze da je ulovio zeca... a, kaze taj majstor, 'koji mi je on to lovac, ja sa kolima ga ubijem'... i svi su se smejali... ha ha ha ha ha... i traze samo nesto da se pije.. bilo sta, nema veze... od sabajle... ne mogu to da ispratim ja, kunem se... a volim da popijem, da se ne lazemo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back