Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e pa dobro, onda ti predvidjam do kraja mesecevog ciklusa, a da te obavestim da je mesec sada na 59 % of full.

eto ja sam ti pomogla sad ti meni pomozi
reci mi kako da prezalim sto nisam upisala Filozofski
kaze mi cimerka juce JAO MARIJA PROBUDICES SE JEDNOG DANA SA 70 GODINA I ZAZALICES
i stvarno shvatam da hocu kad vidim one filozofe lude ispred Platoa tako bih se druzila sa njima
ovi moji na faxu se samo mrze medjustranacki i placu jos uvek zbog nato agresije
JA NE MOGU

eh ja sa tim zivim svaki dan..sto nisam upisala psihologiju
pa ne znam ili zavrsis taj tvoj faks pa posle upises ovaj drugi..ili kukas ceo zivot eh kleti moj promaseni zivote
mada posle nekog vremena jaganjci utihnu :(

faja...eto za promenu komplimenta koji vredi :D

m pi.cka sam...mnogo mi je lakse da stalno izaberem pogresne stvari i jos dublje iskopam sebi jamu nego da se eksli potrudim oko pravih :lol:

ajde ti upisi filozofiju..i btw od tebe nekako i ocekujem da zavrsis bar dva faksa :)

ajde ocu, obecavam. Mislim, ja to planiram vec dugo, da na 3. godini upisem filozofiju
ajde i ti psihologiju i da budemo srecne i zadovoljne :{)))

picard-facepalmjpgt1-1.jpg

Čekala drugaricu, odužio joj se ručak.
Idem da se vidimo još jednom, jer iduće nedelje jopet bega na brod pa je nećem videti nekih 8-9m :)

:)))
to je divno
i ja sam se uzelela mojih drugara
bila sam skoro ceo mesec u beogradu kod onog mog, pa onda frka oko prikupljanja papira za posao, e sad kad napokon radim
mislim da je red da ih vidim
idemo veceras na pivce
sutra radim drugu smenu
taman, moze mi se :)
divnoooo je srediti zivot :)
a u utorak idem kod moje ljubavi....awwwwwwww

Kako mi ide na ku rac ona glupača Jelena i kad joj pošaljem poruku pita istoriju sutra a ona pola sata joj treba da odgovori i napiše ne znam,
baš britko, kao da ja ionako neću da naučim, može samo da se ponada da ću dobijem neku brljavu ocenu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back