pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.716
pa cogi ko tebe u kraju su gutačyce 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)))
pa cogi ko tebe u kraju su gutačyce![]()
))))))))apropo punoog kurtona na ulici
dodje mi komshinica i kaze jeote vidi ovo, neko bacijo iskoriscen kondom na ulicu sterase
ja joj predlozim da postavimo kontejner snatpisom ''banka sperme'' i '' komsije ovde bacajte svoje pune kondome''
i tako
a ona zivi na desetom spratu dvanestospratnice i kaze da je jedno jutro zatekla pun kurton na svojoj terasi
brate, pa el si isla kod komsinice iznad da joj ponudis da srkne da vidi el od njenog muza xaxaxaxaxa)))
extra pricha![]()

apropo punoog kurtona na ulici
dodje mi komshinica i kaze jeote vidi ovo, neko bacijo iskoriscen kondom na ulicu sterase
ja joj predlozim da postavimo kontejner snatpisom ''banka sperme'' i '' komsije ovde bacajte svoje pune kondome''
i tako
a ona zivi na desetom spratu dvanestospratnice i kaze da je jedno jutro zatekla pun kurton na svojoj terasi
brate, pa el si isla kod komsinice iznad da joj ponudis da srkne da vidi el od njenog muza xaxaxaxaxa)))
extra pricha![]()
pa kako honda nikad da nagazim gutačicu?))))))))

pa sine to može da bude i gystro
ja uvek bacam na terasu iznad

mnogo ti ovo pametno
ja sam tako davala kikiriki majmunu kasam bila mala
pa sad imam ožiljak na ruci

u principu da, ali sve se to da rešitipa jer imaš neke posledice od tog incidenta? se pretvaraš u majmuna jeddnom mesečno i to?![]()