Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
naročito ako su bose:deda:

z:lol:

evo sta sam resila

....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................z:mrgreen:

Joj bre, ne mogu da dišem, udavih se u lagano ljuljuškajućem i curećem potočiću mojih nekijeh krasnijeh sinusnih izlivaka.
Realno, ogavna sam.
Idem da se uljuljkam u san.
Ostajte zdravo moji vjerni vi. :heart:

z:lol:

evo sta sam resila

....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................z:mrgreen:

samo ne kapiram što baš 243 naročito okurčena crnca. inače mi se sviđa ideja :D)))

kako je sve lepo i kako je sve super kad ga napravis komicnim, bezvrednim, ofucanim, smesnim, banalnim, trivijalnim, nedostojnim, ne vaznim, jeftinim, kad napravis to sve na buckalicu jeftininog sadrzaja poput spanskih serija i kad se osvrnesm, zaista, ali zaista necem takvom ne mozes da das znacaj......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back