Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ih, nemoj tako... majke mi, kako god, al' forum je siromasniji bez njih... kao i zivot... neko lepo kad se obuce, pa sve sareno... nego, jel igrate vi igrice na fejsbuku? ja sam prvi put poceo da igram sad neke... znaci, kantri lajf... siti vil... i tako nesto... kaze mi drug jedan da mu postanem komsija, treba mu da se prosiri... e, ako mu treba da se prosiri, onda moze... i poceo sam da igram.. al' je dosadno.... stronghold mnogo bolji... a i poker mi dosadio isto, majke mi... kad nije da ti malo zadrhti ruka, kad treba da izgubis.. ali, zolj vam je najbolji..., tu covek sto moze da uzme pare i da izgubi isto, u 15 minuta... divota...

skoro nikada ne igram igrice,
volim pingvine i kuckanje po Linuxu vishe,
(mada i to batalio neshto u zadnje vreme,
znam bolesnik sam :)

14wdnpx.jpg

ja, na primer, kad idem na svinjokolj ili tako nesto, pa kad se napijem, onda sednem pored nekog zara, ogaravaim se i dobijem garusicu... he hehe... ili, isto, kad nadjem neku devojku sto je malo garava... a jel se secate vi onog novogodisnjeg programa kad je jedan od brace karic, sto su ga imitirali, rek'o da ga ubi zgaravica? ha haha... znaci, nije bas smesno...

šta će pijete, dobio sam rešenje da sam ovlašćeno lice za kontrolu poštivanja zabrane pušenja : ))))))
i kae u rešeniju da sam dužan prilikom kad neko puši neodložno popuniti neki formular i dostaviti ga višijoj instanci
e pa sine saću da palim po dve pljuge odjednom
hohohohoooo napasu mi se dlaka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back