gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
was hast du gesagt?! Ljubav bre svet pokrece!!
![]()
nemoj da ti obrijem taj zadnji cuperak na glavi...
![]()
i eksere pod nokte da mi zabijaš, ja ću da kažem da je ljubav

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
was hast du gesagt?! Ljubav bre svet pokrece!!
![]()
nemoj da ti obrijem taj zadnji cuperak na glavi...
![]()
a znaš koje je meni trovanje bilo najgore... vodka i guarana... 9x0,05vodke+0.33guarane za par sati...
ujutru sam mislila da ću da crknem... još ja legla da spavam i budim se nakon par sati... izbezumljena... ne mogu da dišem, muka mi je itd... i samo sam nastavila mirno da ležim uz misao "gotovo, saću dumrem"...![]()
a najgore kad nisi pušač al se otruješ od tuđih cigareta,
a najgore kad nisi pušač al se otruješ od tuđih cigareta,
meni se jednodvaput dogorilo da mi ujutru bude loše a da uveče nism popila ni kap =/
Probaj Frucatlovu vodku...fuj..nikakva je...i sad kad prodjem u prodavnici pored nje, podozivljavam los dan...muka, ne mogu povracam...e to je zlo....kad popijes dosta a ne mozes povratis...![]()
a slaba si ti, da nisi uz to i anemichna?![]()
Probaj Frucatlovu vodku...fuj..nikakva je...i sad kad prodjem u prodavnici pored nje, podozivljavam los dan...muka, ne mogu povracam...e to je zlo....kad popijes dosta a ne mozes povratis...![]()
ma vodku ne mogu da smislim više, makar bila i smirnof...
a inače sam od tih brljavih vodki uglavnom pila onu V ili O5... ako se ne varam obe su made in Serbia... ko čist alkohol da piješ...![]()
pa je l da proba ili ne![]()
Ni ja ne mogu da je smislim vise...srpske vodke nisu mi poznate...nalivala sam se Kegljevic v. najcesce...
sad samo vina i likere raznih ukusa merkam..
Najbolje probaj ti...pa joj prenesi utisak..
kako god, ja je probati neću...![]()