Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a neozbilojno bi bilo od bilo kog doktora
da daje pretpostavku dijagnoze zbog povisena 2-3 parametra
moze biti mali milon stvari
kasnije analize ce utvrditi sta je tacno
a ne da se igraju asocijacije nedelju dana sa mnom :D :))))

da bre bokane al zato imas dr gugla :mrgreen: lecite se na netu :lol:

za proteine>
Uzrok moze i da bude najobicnija prehlada.Potrebno je da uradis proteinuriju na 24h.Dozvoljeno je 1/4grama sve preko nevalja i znak je oboljenja bubrega.
Prisustvo belančevina u urinu znak je bubrežnih oboljenja, pojedinih srčanih bolesti, ili preteranog vežbanja. Slepljene belančevine u obliku cilindra su pouzdan znak oštećenja bubrega. Ketona u urinu ne bi trebalo da bude, a ukoliko se pojave, lekar može da posumnja na šećernu bolest, gladovanje ili da je njegov pacijent na dijeti bez ugljenih hidrata.

da bre bokane al zato imas dr gugla :mrgreen: lecite se na netu :lol:

za proteine>
Uzrok moze i da bude najobicnija prehlada.Potrebno je da uradis proteinuriju na 24h.Dozvoljeno je 1/4grama sve preko nevalja i znak je oboljenja bubrega.
Prisustvo belančevina u urinu znak je bubrežnih oboljenja, pojedinih srčanih bolesti, ili preteranog vežbanja. Slepljene belančevine u obliku cilindra su pouzdan znak oštećenja bubrega. Ketona u urinu ne bi trebalo da bude, a ukoliko se pojave, lekar može da posumnja na šećernu bolest, gladovanje ili da je njegov pacijent na dijeti bez ugljenih hidrata.

jel ti mene sad trpas ili sta? O.o :)
znam ja vrlo dobro sta koji parametar znaci, i za koja oboljenja ili stanja je karakteristican
nema potrebe sad da mi pisete tu do sutra
o boze
pa ja sam medicinski radnik
ako nista drugo bar to znam
nije to pitanje sada
a nije ni googl
ni 'sam svoj doktor' lecenje
to ce sve obaviti ovih dana moj doktor u domu zdravlja
ja kad sam pisala da umirem
to je bio jedan vid zajebancije
ja nisam hipohondar
niti mislim da se umire od kijavice
ja se bre malo salim sa svojim nalazima trenutno i ne mislim da je ista strasno
ako vec toliko spekulisete
eto da vam pomognem
imam cistu jajnika vec dugo
i sad mi se jajnik verovatno upalio, tj pod upalom je
i otuda proteini, hemoglobin i leukociti

ajmo.
Neka meni neko kaze kako se to kiselina pri odredjenoj jacini neutralise sama u koži, to jest, trazi protein da se neutralise?
sta to protein uradi kiselini pa se ona neutralise? povisi joj pH vrednost?
kako, sta? zelim da znam

a bre bojana mojne se deres boli me glava

i mojne pises takve podatke ako neces da spekulisemo

elem u pravu si kod toga da ne trebamo ni mi ni ti da pretpostavljamo dok lepo doktor ne utvrdi sta je
:)))
e vidi je sad
pa lepo sam na srpskom napisala da se ne zna jos i da ce se tek utvrditi, a ti pocela sa googlom
i glupostima s neta :))))
a sto ne vidis a sto ne vidis :D
aj bre, mojne te boli glava i mojne nabijas sebi nervozu za dz
:) i nisam se derala :))) nego, kad si mi napisala one dg s neta, ko debilu nekom totalno neupucenom
malkice sam prevrnula ocima :))))
ajde ljubim te

:)))
e vidi je sad
pa lepo sam na srpskom napisala da se ne zna jos i da ce se tek utvrditi, a ti pocela sa googlom
i glupostima s neta :))))
a sto ne vidis a sto ne vidis :D
aj bre, mojne te boli glava i mojne nabijas sebi nervozu za dz
:) i nisam se derala :))) nego, kad si mi napisala one dg s neta, ko debilu nekom totalno neupucenom
malkice sam prevrnula ocima :))))
ajde ljubim te

a ma ok :lol: :cmok2:
zaboravih da si upucen :lol:

Doktori u studentskoj će ti reći samo da piješ čajiće i toliko od njih :lol:
Hebo dr-e, bolje budi sam svoj majstor!
Tako ja i skroz sam kul :D

Elem, bila sam da se izjoglujem, i baš mi je uber prijalo, mačka je poludela i skače po zidovima.
Što i nije začuđujuće, obzirom da je prespavala vasceli dan, mrcinština. :D

Doktori u studentskoj će ti reći samo da piješ čajiće i toliko od njih :lol:
Hebo dr-e, bolje budi sam svoj majstor!
Tako ja i skroz sam kul :D

Elem, bila sam da se izjoglujem, i baš mi je uber prijalo, mačka je poludela i skače po zidovima.
Što i nije začuđujuće, obzirom da je prespavala vasceli dan, mrcinština. :D

moja stalno kuka chim se pojavim na vratima i ide mi ispred nogu, pojela je 200 gr salame i hoce josh :neutral:

eto, pobedi Partizan i prokom tamo neki... a, kad se setim pre, takve smo nizali bez nekih vesti posebnih... a vremena se svakako promenila... to prvi put primecujem... al', najstvarnije.. k'o neki sto su tamo nekad meni pricali, a ja se pretvarao... a da je njukastl dao jos samo jedan, bilo bi ekstra... nego, vi, sta radite? jel ste dobro i sve?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back