Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dzaba meni sve to moj Dee kad stari zivi u tripu da se sa 50 eura moze prehraniti 4oroclana porodica za mjesec dana...

u skladu s tim je i kesh koji ja od njega dobijam mjesecno za kafe i izlaz...

tako da sam vec 5. u mjesecu bankrot totalni :)

Svratio sam kod majstora da mi promeni pregorelu sijalicu u faru.
Meni bi trebalo tri sata i na kraju bih verovatno nesto polupao od besa :mrgreen:
Njemu je trebalo tri minuta
Bem ti konstruktore koje boli uvo kako ces je zameniti ako ti pregori negde na putu ili nocu :evil:

isti sam...probam, vim da ne mogu i popizzdim...
...zato odma kod majstora i u pichku materinu...

Kaze majstor da je i njemu tesko islo prvih 50 sijalica :mrgreen:
Kod vecine novih automobila kao da su namerno namestili farove i sijalicna mesta tako da nista sam ne mozes da promenis, sto je idiotizam jer sta ces ako ti sijalica pregori u nekoj volkoebini i kako ja policajcu da objasnim sto ne mogu sam da promenim.
Jedino da mu otvorim haubu i da kazem da promeni on ako moze :lol:

Kaze majstor da je i njemu tesko islo prvih 50 sijalica :mrgreen:
Kod vecine novih automobila kao da su namerno namestili farove i sijalicna mesta tako da nista sam ne mozes da promenis, sto je idiotizam jer sta ces ako ti sijalica pregori u nekoj volkoebini i kako ja policajcu da objasnim sto ne mogu sam da promenim.
Jedino da mu otvorim haubu i da kazem da promeni on ako moze :lol:

:lol:
...pa da...oni su inače jako inteligentni...sigurno bi našli načina...:lol:

...baj d vej...novi automobili se namerno prave sa nedostupnim i kratkotrajnim delovima...
...misim...polovina prihoda auto industrije su auto delovi...

:lol:
...pa da...oni su inače jako inteligentni...sigurno bi našli načina...:lol:

...baj d vej...novi automobili se namerno prave sa nedostupnim i kratkotrajnim delovima...
...misim...polovina prihoda auto industrije su auto delovi...

Ovo moje nije bas novo, ali su svejedno pametni italijani tako zavukli svim vlasnicima sa svojim genijalnim resenjima da je to komicno.
Za utehu, kazu mi da i prakticni nemci novijih godista imaju istu boljku ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back