Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a eda sedim na kraj stolice, nako jedan guz da mi levitira ?
ata noga iz tog guza da mi onako bude unazad pruzena, da izgleda duza i tanja :roll:

ja kad turim nogu nazad meni pozadina ko ...pa sad nema te stvari na svetu za uporedjivanje

jeb.esh mi ono onaj crnacki komsiluk ako ne pocnem da pisem sve u jednom redu i bez razmaka i pocecu da govorim u svoje ime kao zensko, bato batice burazeru fratelo

da znas da je i to jedna realna opcija skroz... ili na nigeriju protiv grcke... ili na ameriku protiv alzira... bice jos utakmica koje ce doci kako treba... nego, velike oci, pa ne gledam kvote ispod 4... ako se dobije para, da se dobije kako treba... za sicu mozemo i da radimo neki drzavni pos'o, 'el da? a jel si video kako je ovaj iz slovacke dao gol iz cistog ofsajda? to se bre fifa urotila protiv vaseg rikana... prokletstvo...

zli choveche
ubico moje forumske reputacije
sacu se prenikujem od uzasa i bola
skrhana

i stavi sliku neke mrshave sisate zzene.
pa kase primi na tebe a ti mu ga zavuchi.

a obavezno da ga pustis da ti salje slike cvecja,svecja i shampanjca za dvoje, i reprodukcije slika ... pa kasedobro izasmejemo, onda cjemo mu kazzemo.

mislim a meni je rekao da turim pucval u brus !

a obavezno da ga pustis da ti salje slike cvecja,svecja i shampanjca za dvoje, i reprodukcije slika ...

mislim a meni je rekao da turim pucval u brus !
viler.jpg

e cico, a jel tebi nekad neko slao slike cveca i shampanjca sa dve chashe ...
i svecje - daleko bilo, al ne voshtanice, nego one kicherice ...
:(

znam znam tacno znam
slikovito si opisala mentalno nestanje forumasa
koji je odrasto na ljubavnim vikend romanima
jock more
moj pp
ogradjen bodljikavom zicom sa strujom
i dobermanima
e ima da kupim dobermana
znaci to mi pas oduvek omiljen
isho bi mi uz karakter uz stajling sve sve majkemi Vesele

stanje