Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
imas one odvazne hrabre i sa jakom voljom ciljevima i slicnim fazonima sto zapale preko faxa na tkz. vork stadi und travel kombinaciju preko bare i sljakaju tamo 5 meseci za poslodavca kojeg im agencija nadje , pa sve zavisi koliko su spretni i sposobni i stedljivi ,mogu da se vrate sa toliko love da plate fax i jos iznajme gajbu i carski se hrane barem pola godine ...to je ala vera ..ko moze kazem ...

imas one odvazne hrabre i sa jakom voljom ciljevima i slicnim fazonima sto zapale preko faxa na tkz. vork stadi und travel kombinaciju preko bare i sljakaju tamo 5 meseci za poslodavca kojeg im agencija nadje , pa sve zavisi koliko su spretni i sposobni i stedljivi ,mogu da se vrate sa toliko love da plate fax i jos iznajme gajbu i carski se hrane barem pola godine ...to je ala vera ..ko moze kazem ...

otishao drug moj prije neki dan u NY...radice u nekom gift shopu za pocetak...

e, znam i ja
al nyc je nekako.... nyc :)
previse nestvarno

pa bio je i meni, pa kada sam prvi put izasla iz metroa na stanici kod wtc-a nekadasnjeg, sela sam na sred plocnika i izula se.
a ja se izuvam samo u rodjenoj kuci, jer mi je samo tu udobno tako...
i svaki put tako, i do kraja tako.
i svaki put mi je sve bolji i bolji utisak.

naravno, ja kada sam otisla prvi put, nije bilo te odvratne seks i grad predstave ...
ali ti si dovoljno pametna da znas da je to drkkanje mozgova.

idi supi ♥

bolje se zrtvuj za nyc nego za kiriju nekoj bradatoj babi.
a i kada si tako daleko, mama ti je najsladja na svetu :)

moj kolega je genije

"Дуго времена су савремена антропологија и психологија удружено проучавале Леу Киш као јединог преживелог представника прелазног облика неандерталца. Истраживања су напредовала и биће померена ка скупини за коју се сматра да води старије порекло од Лее, што значи да се одликује назаднијим менталним функцијама. Откриће је велико. Леа има публику која је гледа. Уживо."

fino prolaze oni čuvari bazena...eto moš da proba to...:)

znaci desilo se to jednom(zvanicno bilo u stampi) eto sa cuvarima bazena ...nisu bili isplaceni(za mesec ili dva) ,poslodavac je otiso u stecaj..u tri lepe.... umesto da vijaju druge poslove i ostanu u americi ,gomila nesposobnjakovica se zalila u ambasadi i vratili su ih kuci ..... ako na to ciljas
jer inace ti poslovi u vodenim parkovima su...." kazu" dobro placeni

ma nema plakanja.
njujork je njujork.
kad se primis tamo, nista te ne ishchupa vishe.

onaj ko se tamo ne snadje pali kada ima kartu nazad i onda serre kako se nije snasao u metrou.
i kako su teli da ga ebu crnci...

njujork je planeta za sebe.
njujork je sve.
posle bg-a :)

znaci desilo se to jednom(zvanicno bilo u stampi) eto sa cuvarima bazena ...nisu bili isplaceni(za mesec ili dva) ,poslodavac je otiso u stecaj..u tri lepe.... umesto da vijaju druge poslove i ostanu u americi ,gomila nesposobnjakovica se zalila u ambasadi i vratili su ih kuci ..... ako na to ciljas
jer inace ti poslovi u vodenim parkovima su...." kazu" dobro placeni

ja znam bar 5,6 njih koji su išli na par meseci i vratili su se sa nekom uštedom...e sad...ne kažem...sigurno ima i takvih slučajeva...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back