- Poruka
- 27.343
Ja ne mogu, uplašiće mi guštera.Evo, preuzeću vevericu. Ne znam samo da li se slaže s papagajem![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne mogu, uplašiće mi guštera.Evo, preuzeću vevericu. Ne znam samo da li se slaže s papagajem![]()
Stani u red kao i miSta kazu zvezde hocu li ici na kupusijadu i koliko ce biti kupus?
Ne, ove godine ideš na vurdijadu.Sta kazu zvezde hocu li ici na kupusijadu i koliko ce biti kupus?
Lav mi je strpljiv al ovan nije.... Šta nam beše kolega u horoskopu? Devica?Čekaš natalnu? Teško!
Ne znam, zaboravila samLav mi je strpljiv al ovan nije.... Šta nam beše kolega u horoskopu? Devica?![]()
Ako nam ne uradi natalnu, da mu odnesemo još veverica?@Sensei Ostavi tu vevericu nego ima li nade ili ne?
stavljao sam sve što kažu da će da ih otera i ništa. Bukvalno mi je pojela sve smokve. Ostale su još 2 nedozreleDobro.... ponećemo je kući... hajd.... ostaće ti smokve.....
Prvi put čujem da jedu smokvestavljao sam sve što kažu da će da ih otera i ništa. Bukvalno mi je pojela sve smokve. Ostale su još 2 nedozrele
netačno- One su štetočine koje će da gricnu sve u okoliniJa bih im napravila kućicu udaljenu odatle i ostavila hranu i vodu.... onda neće dirati smokve
Probaaaaaaajnetačno- One su štetočine koje će da gricnu sve u okolini
Nema šta da probam, čitao sam i pričaju mi ljudiProbaaaaaaaj
Nemaš šta da izgubiš (osim živaca)
ta tvoja mora da je bik u horoskopunetačno- One su štetočine koje će da gricnu sve u okolini
Upravo otvaramo veverici natalnu kartuta tvoja mora da je bik u horoskopuoni mnogo jedu
![]()
jeste, ovih dana mu je rođendan , al ne može da pravi kolače sa smokvama,... Šta nam beše kolega u horoskopu? Devica?![]()