Kafić Kafana: Zvezdane staze

Danas... pred pun mesec . pije mi se kafa.... odem do ćase, ona prazna :zeek:
Morala da se obučem (kažu red je) i do radnje. Ispred zgrade. Brzo ću. Radnja danas ne radi jer nema ko da radi ,kažu. Sreća, pa u kvartu ima više, sve na minut, dva. Odem u sledeću, malo uvučenu, ono prazni rafovi.... svi kupci koji idu u onu ideju što ne radi došli ovde. Opustošili. Odem u treću. Nisam našla kafu koju sam htela, ali pazarila ostalo nepotrebno. Red na kasi. Ja 17-a. Kad sam došla na red, shvatim zašto je toliki. Račun oko 900 din ja dajem 1000, kasirka me zbunjeno gleda i pita jel imam sitnije. I tako. Brzinska nabavka, trajala 45 minuta. Došla u zgradu, lift ne radi. :roll:

Danas... pred pun mesec . pije mi se kafa.... odem do ćase, ona prazna :zeek:
Morala da se obučem (kažu red je) i do radnje. Ispred zgrade. Brzo ću. Radnja danas ne radi jer nema ko da radi ,kažu. Sreća, pa u kvartu ima više, sve na minut, dva. Odem u sledeću, malo uvučenu, ono prazni rafovi.... svi kupci koji idu u onu ideju što ne radi došli ovde. Opustošili. Odem u treću. Nisam našla kafu koju sam htela, ali pazarila ostalo nepotrebno. Red na kasi. Ja 17-a. Kad sam došla na red, shvatim zašto je toliki. Račun oko 900 din ja dajem 1000, kasirka me zbunjeno gleda i pita jel imam sitnije. I tako. Brzinska nabavka, trajala 45 minuta. Došla u zgradu, lift ne radi. :roll:
Ali si kafu popila :mrgreen:

E, s obzirom da @Sensei viri, da priupitam, šta znači ako je trenutni pun mesec blizu moje natalne venere?
Tranzit Meseca u konjukciji sa Venerom donosi mir i harmoniju u tvoj život. Osećaš se emotivno, brižno i voljeno. Ovo je sjajno vreme za opuštanje sa voljenim osobama ili zabavu sa prijateljima. Privlačnija si nego inače :)

Lepo zvuči. Sad
I Love You Wink GIF by brittany bartley

Back