- Poruka
- 147
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego ne reče mi ko će da ti čuva taštu, kad odeš o Ostrog.![]()

pucaš na jadnu, nedužnu ticu?![]()

Ma necu za stalno,i ko je rekao Ostrog,najverovatnije Hilandar![]()

Da je jadna, možda ali nije nedužno u to sam siguran.![]()

Ma necu za stalno,i ko je rekao Ostrog,najverovatnije Hilandar![]()

Ako ideš u Mitropiliju Crnogorsko-primorsku, Episkopiju Zahumsko-hercegovačku i primorsku ili Eparhiju Žičku mogu ti sredim...![]()

Znaš li postoji li neki naš manastir u svetoj zemlji Jerusalimu. Ja sam čuo da u crkvi Svetog Groba, jedini kom je odobreno da služi liturgiju je neki tip iz Valjeva. Ako nađeš dole naš manastir idem i ja.![]()

Gledao sam na youtube,neki manastir kod Ivanjice,ima samo jednog monaha,Amvrosije se zove i zivi sa orlovima,sokolovima i vukom![]()

Bio sam tamo pre 35 godina kada sam predavao fiziku u OŠ u Kolvilju kod Ivanjice. Tamo je mala crkvica koju je podigao još car Dušan. I onomad beše tamo samo jedan sveštenik. Postavi mi link sa youtube da vidim ako ti nije teško.Gledao sam na youtube,neki manastir kod Ivanjice,ima samo jednog monaha,Amvrosije se zove i zivi sa orlovima,sokolovima i vukom![]()
Bio sam tamo pre 35 godina kada sam predavao fiziku u OŠ u Kolvilju kod Ivanjice. Tamo je mala crkvica koju je podigao još car Dušan. I onoad beše tamo samo jedan sveštenik. Postavi mi link sa youtube da vidim ako ti nije teško.