Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da čestitam i ovde našoj dragoj moderatorki rođendan :D

33d9khv.jpg

Poslednja izmena:
Gledaj Baladoviziju i čitam komentare na tumblru i kidam se :D
Best way to spend the night.
Čujem da mnogi vole Bojanu, i meni je pesma non stop u glavi ali je sinoć razbio švedjanin i po statistici, on pobedjuje u subotu.. :P
(neću da lažem, i meni se svidja pesma tako da ili mi ili on, ostali su baš meh)

Buca je imala simpa pesmu,ali me je tako iznenadila ona transformacija pesme. Nisam ocekivao onakav preokret (Prvi put sam cuo pesmu juce). Svedja je fino odradio posao. Pesma mi se svidela,ali ona koreografija sa animacijom je fino izveo,moram mu to priznati fino je odradio.

Ja volim uvrnute pesme, po meni jedan od veliki favorita (makar top 5 ako nista drugo) :

Ne znam zasto,ali mi tako smrdi da ce Australijanci da pobede. Realno pesma mu je ocajna,ali politika igra veliku ulogu, plus Australija je kontinent,a ne drzava. Nisu trebali da dozvole da jedna osoba predstavlja ceo kontinent, sta je sledece Azija,Amerika? :confused:

Ummm... ne znam kako je u vašoj školi, ali mi smo učili da je Australija I kontinent I država ;) (a i dečko je sam rekao da ako ne pobede sada da je to to, što znači da se neće prijavljivati i sledeće godine; oni su samo anniversary gost ^^)
Ooo da! Golden boy mi ne def medju top 3 i po publici, imaće dobre poene. Što se mene tiče, može i da pobedi. Pesma je catchy i zabavna, navijam za njih ;) (ali bi i volela da Bojana pobedi <3)
Švedska je pobedila 2012, nek malo o'lade :D

Ono sto jes' , jes' i Amerika je kontinent pa se gleda kao drzava, imas pravo. Glasanje me je tako iznenadilo, nista ne dobismo od Rusa I Grka, ocekivao sam makar neki poencic. Ne iznanedjuje me nasa 10-ta pozicija, ono sto me je iznenadilo kako je italija uspela u top 3. Realno pesma je boring za medalju (za top 3 bukvalno,ali od pozadi). Ono sto me je isto iznenadilo je 0 poena za Nemce i Austriju (Domacini , bez jednog sitnog poencica - FAIL). Svedja je fino odradio pesmu,kao sto rekoh meni se svideo njegov nastupid, koreografiju je pokidao sa onim efektima (mislim da mu je to i donelo pobedu,naravno pored lepog izgleda ;) ).Crnogorci su imali jako lepu pesmu,a zauzeli par mesta ispod Srbije, ocekivao sam vecu poziciju. Sta dodati vise nego, videcemo sta cemo da ponesemo sledece godine kod Svedjana.

Mans supports gay rights ;) ali me je dirnulo kad je rekao na kraju "We are all heroes no matter who we love!" što dodatno potvrdjuje my statement.
Gay revolucija je krenula, Švedska je legalizovala gay marriage tako da će Evrovizijom to samo da se širi. A na Ruse su boo-ovali jer je tamo veliko NE za gay populaciju tako da sam se kidala sinoć na tumblru kad je neko rekao "If Russia wins, Putin has to put up a massive anti-homophobic event (Eurovision)" tako da bi bio haos da su Rusi pobedili.
Meni se njena pesma nije nikako svidela, peva o miru a čujem da Rusija pravi haos (ne zalazim u politiku tako da ne znam šta se dešava tamo), Italija je bila veliki favorit mada ne znam zašto, pesma je meh. Neka pop-opera je izgleda u modi :D Da, jako sam se iznenadila što Bojana nije bila ma najmanje medju prvih 5 :(
Ona mala mršava iz Latvije je zaslužila dobro mesto, pesma kida - konačno neka balada da mi se svidela.
Golden Boy je po statistici trebalo da bude u top-u ali šteta.... Pesma je zarazna!
Takodje Australija!!!! PREDOBRO!
A malo neka o'lade švede, ovo im je 6. put da su pobedili! >.<
Meh, nevermind, pobedio je moj favorit (pored naših i Izraela) tako da....

WE ARE THE HEROES!!

Poslednja izmena:
Ok, seriously what's up with that? Primetio sam na 4-5 nastupa musko na musko,ili zensko na zensko , ili zensko na dva muskarca. sve mozes da vidis osim normalnog para. CUDNO! Ono sto jes' jes' , jeste evropa dalekooooooooo ispred Srbije, ali u par situacija tacno mozes da vidis da se previse trude da pokaze tu neku gay "slobodu". Putin bi ih tako lepo opametio, samo da su otisli u Rusiju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back