Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eh Ana nece nasa veza uspeti ako mi stalno govoris da zacepim... :O Nisam ja od onih sto pustaju da ih zena vuce za nos :heart:

^^

1. Nismo u vezi
2. I don't like homophobic people with no sense of humor

I za kraj ću reći ovo:

image.jpg

Hiwatari out

Best Opening of Summer split :heart:

Ceo stil pesme, neobicnost, unikatnost. Vrhunsko.

Agreed :D Me likey~ <3 ......Cekaj malo, jel ovo Ling Toshite Sigure???....

Aaaaaaa jeste !!!! xDDDDD :heart::heart::heart:

@BWolf

Ovde je vreme bipolarno :p Cas sunce, te kisa, pa vetar... .Sad je samo oblacno...I zahladnelo je odjednom xD
A ja idiot nisam obracala paznju i kupila grcki jogurt kome je istekao rok pre pet dana...Sad ga jedem i molim bogove da me ubije (privremeno xD) danas. I don't need this now!!!Treba da radim na stripu za Salon Stripa xDDDD Meh, makar je dobrog ukusa.....I think! I'm eating it for the first time xD

Dunno :think: Jos uvek je rano za bilo kakve zakljucke. Prva epizoda obecava i ljudi koji citaju mangu kazu da je super ( i prva epizoda i manga) so....Za sada obecava i deluje zanimljivo, sad kakav ce zaista da bude it remains to be seen.....Takodje zavisi i od individualnog ukusa. Posto ja volim horor anime, ako valja tj ako ispunjava moje licne kriterijume xD hvalicu ga xD

Poslednja izmena:
Inace pored Tokyo Ghoul-a, koji ima izvanredan OP imam jos dva koja obozavam.... najvise zbog samoga vokala, radije no melodije... (Ovde ne racunam Clannad koji meni iznad svega i svacega, mada Angel Beats melodije me lome svako malo... Maeda odlicno komponuje)

DxD xD

A najjace je sto sam skoro zavrsio Highschool DxD sezonu 2 i potpuno zaboravio o cemu se radi o.o

SAO... PRVI SAO je super tj prva polovina. Pravi SAO kako se i zove anime i igrica. Da je ostalo tako do kraja bio bi mi jedan od omiljenih.
Ali onda je tu došao fanservice, that fairy world i ostala sra*ja. A da ne pominjem sada ovaj GGO ili kako već gde Kirito ima dugu kosu i liči na devojčicu. -.-

Mogli su najbolje da preseku i naprave posebne anime, svaka sa drugačijim nazivom - SAO; ALO; GGO. To bi već bilo malo i podnošljivo.

Meni je DxD uber zabavan bio :lol: mada o kvalitetu svedoci to sto sam odgledao skoro drugu sezonu i nemam pojma o cemu se radi....

SAO je meni ok, licno volim ideju da se kroz razne igre svasta desava...

Sad to je vec stvar ukusa...

Inace, odgeldao Zankyou prvu epizodu, i Tokyo Esp...

Tokyo ESP sam citao mangu i mnogo mi je cudno sto su krenuli u prvu epizodu od 22/3 chaptera, nemam pojma...

Zankyou no Terror! je vec opasno zanimljiv.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back