Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
SAO mozda jeste seo sam sebi na glavu sa onim drugim arc-om u prvoj sezoni, ali ako ostatak druge sezone isprati premijernu epizodu, it may redeem itself in my eyes xDDD

@Red hood, sto se tice The Walking Dead preporuke od pre tri stranice - I second that! Ni ja ne volim nesto preterano zombie zanr, ali Waking Dead je nesto posebno. Kako sezone odmicu prica postaje mnogo vise od cistog prezivljavanja od zombija. Likovi s vremenom pocinju da se pitaju da li je moguce vratiti se zivotu kakav je nekad bio, kolike su uopste sanse za to i daje najubedljivije (najrealnije) mentalno i emotivno stanje ljudi kakvo bi se moglo ocekivati kada bi se tako nesto zaista desilo. Da ne pominjem kakva ludnica nastaje kada shvatis da zombiji nisu najveca opasnost na koju mozes da naletis, and they are bad as it gets xD (also really disgusting :bljak: )

Poslednja izmena:
SAO mozda jeste seo sam sebi na glavu sa onim drugim arc-om u prvoj sezoni, ali ako ostatak druge sezone isprati premijernu epizodu, it may redeem itself in my eyes xDDD

@Red hood, sto se tice The Walking Dead preporuke od pre tri stranice - I second that! Ni ja ne volim nesto preterano zombie zanr, ali Waking Dead je nesto posebno. Kako sezone odmicu prica postaje mnogo vise od cistog prezivljavanja od zombija. Likovi s vremenom pocinju da se pitaju da li je moguce vratiti se zivotu kakav je nekad bio, kolike su uopste sanse za to i daje najubedljivije (najrealnije) mentalno i emotivno stanje ljudi kakvo bi se moglo ocekivati kada bi se tako nesto zaista desilo. Da ne pominjem kakva ludnica nastaje kada shvatis da zombiji nisu najveca opasnost na koju mozes da naletis, and they are bad as it gets xD (also really disgusting :bljak: )

Zaboravio sam šta sam rekao tada iskreno...Neznam,sad sam odlučio sagledati sve Gundam serijale tako da mi se ne počinje nešto novo...Razmišljao sam Sons of Anarchy početi,Jel neko gledao?Kakvi su utisci?

Gosai <3 Pa gde si ti sreco moja, nisam te video iz davnih DA dana i onog hand/feet tutoriala :heart:

Hahahah, Arkada je lik xD I love his reviews xDDD

@Manifold
Jos od tada?! A bre, pa ja sam se preselila na nov account na DA. A bogami migrirala sam i na Tumblr :lol:
Gde sam? Ovde tamo, svuda po malo, banem s vremena na vreme u kafanu i tako to :lol:

Hahah, mogla bi i da updejtujem svoj profil ovde, i dalje kaze da sam drugi srednje :lol:

Poslednja izmena:
Ne xD Ali dve moje drugarice gledaju pa sam manje vise upucena o cemu se radi....Kad i naletim na nesto iz tog animea uglavnom droolujem na animaciju (njam!), ali me ne vuce nesto da gledam. Verovatno jer nisam u yaoi kampu, ali jednog dana mozda sednem da odgledam just for visuals xDD

Evo da serujem nas FREE amv, domace 100% :lol:
ps: ukljuci titlove, obavezno xD

Poslednja izmena:
ZNAČI, PREDOBRO!!!!

I can't.... OMG!!!

Upravo si mi ulepšala život! lololol Uh, stomak me boli od smejanja! Ali je vrh!! BRAVO!

:rotf:

But but duuuuuuude, it's not gay (if you don't make it in your head tho). Dečaci samo vole da plivaju :lol:
A to što je nama toliko mozak razvijen da i najmanju scenu svlačenja trpamo u kategoriju "oh so gay" je naš problem. Mada, ja uživam~

ZNAČI, PREDOBRO!!!!

I can't.... OMG!!!

Upravo si mi ulepšala život! lololol Uh, stomak me boli od smejanja! Ali je vrh!! BRAVO!

:rotf:

But but duuuuuuude, it's not gay (if you don't make it in your head tho). Dečaci samo vole da plivaju :lol:
A to što je nama toliko mozak razvijen da i najmanju scenu svlačenja trpamo u kategoriju "oh so gay" je naš problem. Mada, ja uživam~

Ali to nije sve! :lol:

Ako bacis pogled na klipove pored njega imas jos ovakvih dragulja :D

:super:

Da da znam, ma ne smeta mi ni da jeste, samo nije visoko na mojoj listi prioriteta xD :lol:, ali pogledacu ga eventualno :D

PS: ups, sad videh komentar na repki, sve si ih odgledla!! xD well, no matter :D It would be shame not to share this. Pored AMV-ea 8, mislim da nema mnogo domacih AMV stvari

Poslednja izmena:
Shut up.
Rei... ah Rei...
kad sam videla prvi PV, mislila sam isto što i ti

"Duuuuude, this guy is obnoxious!"

but then...

tumblr_mq3jzcrXss1qd442ho6_400.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back