Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aj objasnite mi logiku molim vas...

Koliko ja znam, devojke, zene znaju kada im je menstruacija, i ako masturbira u tom periodu sto je iznenadjena sto vidi krv? :lol: Ili ja prosto propustam nesto?

2510352_o.gif

samo,

Dule, trebao si da cutis do kraja....

....

I can't....

...
just, don't...

Poslednja izmena:
Devojke, koliko znam, mrze da masturbiraju dok imaju menstruaciju, tj. odvratno im je, mada verujem da ima izuzetaka.

E sad, menstruacija ne salje notification kad udari, nego uzmes i vidis.

Ova je legla, krenula da radi sta radi, i ne provaljuje da je krvava jer je mrak i sve.

Ok?

Devojke, koliko znam, mrze da masturbiraju dok imaju menstruaciju, tj. odvratno im je, mada verujem da ima izuzetaka.

E sad, menstruacija ne salje notification kad udari, nego uzmes i vidis.

Ova je legla, krenula da radi sta radi, i ne provaljuje da je krvava jer je mrak i sve.

Ok?

To sam i sam skapirao, ali ne znaju li devojka kad im dodje menstruacija? :lol: Ili su sve one price oko kasnjenja kod trudnoce laz? :D

No kapiram, sad vec malo natezem, cisto da vidim koliko mogu da prodajem svoja laprdanja :D

Ne samo sto fejspalmujes, no sto selektivno ignorises stvari koje sam napisao. Vidis da se sad zajebavam i natezem logiku, cisto da vidim koliko mogu :lol:

A meni i dalje nije smesna slika uopste :D

*scrolling* *scrolling*

oh, da procitala sam ga i bicu iskrena... YOU BLEW IT! Uopste ne lici na tebe i tvoje pisanje. totalno mrsavo...
ima dobrih reci ali chapter kao chapter je borining i ne svidja mi se uopste...

a slika ni meni nije smesna... poprilicno je glupa mada ajde... :/

a sad objasni tvoju sliku posto... :S

Pa vidis da je ova devojka izgorena? :lol:

A vezano je i za jednu vizuelnu novelu XD

Sto se tice chaptera, pa zbrzano je, istina... Nemam vremena pored takmicenja iz engleskog i pripreme za prijemni :P

Drugo, slice of life je zanr, nema tu mnogo sta da se radi, a i sve do sada je samo uvod, trudim se da ovo bude dugacko.

Moguce, no videcemo, imam vec zacrtanu radnju i znam sta hocu, da li cu postici sve, ne znam...

Inace danas dobio rezulatate probe za engleski :3 Uradio test koji se inace radi 2 sata za 20 minuta i imao 36/41 poena :3 I to sam na jednom mestu namerno pogresio, trebao sam da dam svoje misljenje koji je najbolji naslov za procitani tekst, znao sam koji je, ali sam uzeo onaj koji je po mom misljenju najinteresantniji. Samo mi nije jasno, kako po mom misljenju kad ima tacan i netacan odgovor :lol: To onda nije moje misljenje.

3 poena sam pogresio jer nisam citao, mada od ta tri poena za dva sam znao odgovor, ali usunjala se u mene neka nesigurnost pa nisam verovao svom znanju i instinktu. A jednu stvar sam pogresio, jer zaista nisam znao, a tako je laka :3 U svakom slucaju, skolsko prolazim i idem direktno na republicko. Samo da budem medju prva tri... Sto znaci da od sledeceg chaptera fanfica nema nista u sledeca dva meseca. Ima da strebam kao nenormalan jer necu morati da radim prijemni nego cu imati svih 60 poena, pa cu ovde upisati anglistiku, posto od BG-a nazalost nema nista (***** ti rodjake koji imaju 5-6 stanova po BG-u, a kad ih pitas za jednu sobu neckaju se. Nemam nameru nikom da namecem svoje prisustvo, imam osecaj da cu to skupo platiti)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back