Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bro, you must be crazeeeeeeeeeeee. Nisam toliko opsednut FF-om, ali sam pricao sa ljudima i kompanija je inace usla u ginesovu knjigu rekorda,sto tacno govori o kvalitetu igre. Doduse, sto jes'-jes' igra jeste stara, ali za svoje vreme je bila igrana samo tako.

BTW Vucko , ima li neki rumor vezan za anime serijal? I want Deadman wonderland season 2!

Nisam ništa čuo u vezi toga ,mada manga je pri kraju tako da za nekih 1-1.5 godinu kad se završi možda izbace drugu sezonu ,ali opet kad pogledaš anime izgleda da nikad nisu ni planirali drugu sezono pošto iako anime relativno dobro prati mangu izbcili su par likovs koji igraju veoma važne uloge kasnije ,pre svega mislim na jednu devojku koju Ganta upozna na samom početku mange ali u animeu ona uopšte nije prikazana takođe ima još dosta deadmana koji nisu prikazani i.t.d.

Nisam ništa čuo u vezi toga ,mada manga je pri kraju tako da za nekih 1-1.5 godinu kad se završi možda izbace drugu sezonu ,ali opet kad pogledaš anime izgleda da nikad nisu ni planirali drugu sezono pošto iako anime relativno dobro prati mangu izbcili su par likovs koji igraju veoma važne uloge kasnije ,pre svega mislim na jednu devojku koju Ganta upozna na samom početku mange ali u animeu ona uopšte nije prikazana takođe ima još dosta deadmana koji nisu prikazani i.t.d.

DANGGGGGGGGGGGGG. Nisam neki ljubitelj mange brey, nekako samo slike, bez zvuka, animacije, nekako mi je bedara. Ali mozda uzmem da citam. Drug me davi da citam Bleach mangu, mada MEEEEEEEEEEEEEEEH ... Mozda nekad.

BTW Koms'o, ako ti komp moze podrzi cepaj FF - 10 , definitivno jedna od najboljih serijala koje sam igrao. Igra je radjena za PS2 , ali mozes da igras sa emulatorom. ;)

DANGGGGGGGGGGGGG. Nisam neki ljubitelj mange brey, nekako samo slike, bez zvuka, animacije, nekako mi je bedara. Ali mozda uzmem da citam. Drug me davi da citam Bleach mangu, mada MEEEEEEEEEEEEEEEH ... Mozda nekad.

BTW Koms'o, ako ti komp moze podrzi cepaj FF - 10 , definitivno jedna od najboljih serijala koje sam igrao. Igra je radjena za PS2 , ali mozes da igras sa emulatorom. ;)

Pičio sam dosta igara preko emulatora pa mi je onda crko gamepad a mrzi me da igram sa tastaturom :)

Ja sam trenutno preokupiran igranjem igara na androidu preko emulatora... Idem redom, presao Final Fantasy I & II Dawn Of Souls (GBA Emulator), Final Fantasy III (Android Remake), Final Fantasy IV,V,VI (GBA) i sad sam na FF VII (ps1 emulator). Posle njih slede VIII i IX. Za desetku cemo da vidimo sta cemo xD A tek treba da zavrsim Chrono Trigger, Chrono Cross, Grandia, Parasite Eve i jos neke :D

Ja sam trenutno preokupiran igranjem igara na androidu preko emulatora... Idem redom, presao Final Fantasy I & II Dawn Of Souls (GBA Emulator), Final Fantasy III (Android Remake), Final Fantasy IV,V,VI (GBA) i sad sam na FF VII (ps1 emulator). Posle njih slede VIII i IX. Za desetku cemo da vidimo sta cemo xD A tek treba da zavrsim Chrono Trigger, Chrono Cross, Grandia, Parasite Eve i jos neke :D

Kad smo već kod starih igara ,juče naletih na temu o kickstarteru za Dreamfall Chapters: The Longest Journey ,i znam da sam milion puta čuo da je taj serijal mnogo nagrađivan i važi za jednu od najboljih avantura ali nikad nisam stigao da je odigram ,tako da sam juče skinuo prvi deo the longest Journey-a i sad ga igram ,BTW igra je iz 1999 tako da ne mogu ni da promenim relzoluciju na veću od 640x480 XD ali boli me briga dobra je igra.

Nisam odavno pazario kompjuterske delove, ali gamepad nije skup tj. sve u zavisnosti od kvaliteta, kao smo mi Srbi imamo obicaj da kazemo "Kol'ko pare - Tol'ko muzike" , lol. :D
Mrzi me da kupujem one 300 din kojima se d-pad razjebe nakon jedne igre ,taj zadnji koji sam imao bio je Logitech Rumblepad 2 i trajao mi je nekoliko godina pre nego što je crko ,najverovatnije kad sakupim para kupiću Logitech F510 koji je njegov naslednik.

teska skola, ali ovi mi deluju zadovoljno. Vidim da cu ja zavrsiti u Japanu, makar se svercovao i poginuo usput xD Naravno ovde je dosta namesteno.

A da, ima i lepih devojaka... Why was I not born there... :besna::besna::besna::besna:

Realno, voleo bih da sam imao priliku tamo da budem srednjoskolac, makar na neko kratko vreme, a onda i u Americi. Bas me interesuje kako je njima. Ali imam samo jednu priliku koju sam potrosio ovde XD Valjda cu bar imati priliku da studiram u nekoj od dve navedene zemlje...

Poslednja izmena:
Ja ako ne napisem za sebe jedan fanfic od 1000 strana, kao nastavak zavrsene price nema da budem zadovoljan xD Stvar je u tome sto nema sta da se doda, to je prosto to. Prvi put da vidim to u nekom animeu, da je sve prosto dovrseno. Mada opet, to je pre svega vizuelna novela.

Anyway, ima li sta novo da se gleda, posto nisam nesto odusevljen ovim trenutnim animeima, bar ne po opisima, pa bih da cujem vasa misljenja.

Kad smo kod dodavanja nečega ,vala mogli su da uguraju barem jedan poljubac u čitav anime ,mislim stvarno postali muž i žena ,nagisa ostala trudna a nismo videli ni jedan poljubac čitavo vreme su više delovali kao drugovi nego muž i žena.Kad je nagisa zatrudnela bio sam WTF IMPOSSIBRU.

WTF-Mom-Check-Your-Last-Text11.jpg

@Dusan
skoro sve anime koji su mi na watching su ongoing pa tako kad cekam epizode po nedelju dana, uzmem neki dovrseni i odgledam
sad gledam Kimi to Boku - nije lose, interesantan anime :3 Just a daily life of high school boys

awesomeness-danshi-koukousei-no-nichijou-29194885-1920-1080.jpg

NO IT'S NOT THAT, DAMN IT!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back