Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A la Grand izgled, kontam.

Imaš toga i u Japanskoj muzici na kilograme. Uzmi AKB48, one su u tom fazonu- malo sam fuksa, malo sam kjut.

Mrzim te bre.....

Sta da radims sad, cuteness and beauty overload........... SNSD + AKB =WORLDS BEST ORGY xD

Salu na stranu... Svidja mi se i AKB, idem sad da kacim na zid... Mene ionako niko ne sme da zajebava :D

Al nmg da iskopam neku pesmu na YT, sve krene super i ona cepaju neke gluposti...

Poslednja izmena:

Volim ovu pesmu, imala sam cak na svom kanalu na yt nekoliko meseci jedan drugi spot za nju, bez ovog cepkanja i pricanja, kao one igraju neke igrice i ginu jedna za drugom (ginu kao, od povreda.. stvarno).
I skinuli mi tu pesmu, jer naravno nije moja nemam prava da je drzim (a ne znam kako su je nasli, jer sam bas pazila da je ne nazovem punim imenom, klip sam nazvala jednosatvno beginner games)

Hi, how are you guys?
Mr. Nicolas Connery.

Jg8uFl.jpg

Ti si zaljubljen u svaku azijatkinju šta je tu novo XD

Iskreno jesam, ali to ne iskljucuje ostale... Na primer patim sad za jednom... MILENAAAAA!!!!

A gledao sam pre ovog japanskog Haos u Bagkoku (Nicolas Cage), I tusam se pa zaljubio u onu njegovu. Majmun, ubije se na kraju, a potrcala je za njim...Mrzim takve filmove....

A da i da malo pojasnim zasto mi se toliko dopadaju...

Iz nekog razloga obozavam kad je devojka do 175/6, ali vise volim kad su malo nize, zatim volim tamnu kosu, pre nego svetlu i tamne oci (osim zelenih, zelene obozavam, MILENAAA), jednostavno imaju sve karakteristike koje ja volim :) Nema mnogo veze s tim sto su iz Japana ili sa Tajlanda :D

To mora da je bila sudbina. Go get her!

A ako bude svadba, za mene prase da bude posebno sa jabukom u ustima. Ahhh, to prase. I would spank it with my fork and say it "BAD PRASE!".

P.S Ne zameri mi , oduvek sam gajio ta neka posebna osecanja kada je peceno prase u pitanju. :rumenko:

To mora da je bila sudbina. Go get her!

A ako bude svadba, za mene prase da bude posebno sa jabukom u ustima. Ahhh, to prase. I would spank it with my fork and say it "BAD PRASE!".

P.S Ne zameri mi , oduvek sam gajio ta neka posebna osecanja kada je peceno prase u pitanju. :rumenko:

Ma nema nista, probah... Zamisli odbio sam ******* (samo to) od dve godine starije devojke i jos dve zbog ove (a nijedna nije bila ruzna) a na kraju dobijes ***** i ostanes bez icega... Tako da od svadbe nema nista. A zvacu vas sve u Japan kad budem tamo zenio neku slatku, malu tamnokosu Japanku :3

Tamo ne jedu prase, ne prihvatljivo je , komsija. :lol:

Nacices ti neku cute tamnokosu Nisliku, pa da te bog vidi. Ovi japanci su malo "weird". Uostalom , mlad si ti decko, getting heartbroken few times, will make you stronger and real PIMP like VEGITA! :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back