Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fun facts huh?
Pa kad smo poceli sa juhu...

Ova cokoladica je predobra!! I LOVE IT!
50494_157708980374_6624_n.jpg

Ah zaborabio sam, na prvom mestu:

Ana cestitam ti od srca, samo tako nastavi.

Shaman King je najbolji, pa Death Note (opening 0.40 :D, ending je ceo), pa ovo Mew Mew Power... :D E koliko je moja sestra gledala to. Mada i meni se pomalo dopao, svidja mi se dizajn likova. I pitam se sta se desilo sa onim deckom od ove roze kada ga preuzme onaj zli. Tu sam ja prestao da gledam.

A kad smo vec kod muzikica iz anima, evo par od mene...

I Medabote nisam zavrsio, nzm sta se desi kada onaj klinac sto pravi medabote bez osecanja dobije onog ogromnog. Na Tv-u su svaki put tu prekidali.

Ah zaborabio sam, na prvom mestu:

Ana cestitam ti od srca, samo tako nastavi.

Shaman King je najbolji, pa Death Note (opening 0.40 :D, ending je ceo), pa ovo Mew Mew Power... :D E koliko je moja sestra gledala to. Mada i meni se pomalo dopao, svidja mi se dizajn likova. I pitam se sta se desilo sa onim deckom od ove roze kada ga preuzme onaj zli. Tu sam ja prestao da gledam.

Hvala, aku z;)
Sta se desilo...? Pa nista, kao navodno je umro ali ga je Roza (Zoey/Ichigo) spasila kissom (z:hm:) i kao dala svoj zivot da bi se on vratio na staro.
Ali sta je bilo... ona je samo izgubila svoje moci kao i ostale. z;)
I kraj - Elliot i Wesley ih ponovo salju u spasavanje sveta jer se pojavio nov neprijatelj. LOL, zapamtila sam sve z:D
A oni Ciniklonci su se vratili na svoju planetu z:D

btw Medaboti su cool, gledala sam ih na Kanalu D ali sam zaboravila sta se desilo na kraju. Gledala sam obe sezone z;)

Hvala, aku z;)
Sta se desilo...? Pa nista, kao navodno je umro ali ga je Roza (Zoey/Ichigo) spasila kissom (z:hm:) i kao dala svoj zivot da bi se on vratio na staro.
Ali sta je bilo... ona je samo izgubila svoje moci kao i ostale. z;)
I kraj - Elliot i Wesley ih ponovo salju u spasavanje sveta jer se pojavio nov neprijatelj. LOL, zapamtila sam sve z:D
A oni Ciniklonci su se vratili na svoju planetu z:D

btw Medaboti su cool, gledala sam ih na Kanalu D ali sam zaboravila sta se desilo na kraju. Gledala sam obe sezone z;)

Thanks...

Konacno sam upucen iako sam gledao pre jedno 5-6-7 godina. :D Boze kakv sam pederko bio... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back