Neistrazena
Elita
- Poruka
- 17.359
pa mogu vodom, imam alergiju na deterdzente![]()
Uzmi kvasinu i razblazi je u vodi i udri. I otopi malo bijelog luka u to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa mogu vodom, imam alergiju na deterdzente![]()
zašto o zašto smo tako prostaci ponekada mi humanoidna stvorenja![]()
škrbava bre 
mislim da nije ni vreme ni mesto za takav ton![]()

Kakav ton? El ti smeta moj ton Zoki?

ljudi što znakju kame hame talas iizjavljuju l jubav nekoj što takodje prakticira kame hame talas i to otprilike izgleda ovako:
- sanate kanašito akiramete
- mogu nešto da te zamolim? nemoj više da mi se obraćaš. ne moraš da me izbrišeš jer to je gej, ali nemoj da mi se obraćaš

nonono okontrer, bash mi prija da ne kazem da mi inponuje u ovoj noci nabijenoj emocijama i sve![]()

šalim se, to sam sad izmislila![]()
))))nonono okontrer, bash mi prija da ne kazem da mi inponuje u ovoj noci nabijenoj emocijama i sve![]()
ma ne bre tebra, znash da sam uz tebe... al volo bi ovu da kharam a ne znam drugi nachin do da joj podidjem, kapishi?phije, dušan prodanović![]()

))
))))ma ne bre tebra, znash da sam uz tebe... al volo bi ovu da kharam a ne znam drugi nachin do da joj podidjem, kapishi?![]()
гледала сам вечерас шешир професора вујића, као, ајде идем у биоскоп, глуме у филму два моја милановчанина, један од њих ће ми сутра бити кум, па као подршка, ово оно
и сад, филм мање више, ал' што ми је берчек увек био фаца, па мислим обожавам га
и немам појма што сад ово причам ал добро, ионако и немам шта паметно да кажем