- Poruka
- 64.623
МА КОЦКАЈ БРЕ, САВ КЕШ ПРОТИВ БАРСЕЛОНЕ!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
razmisljam da odigram singl u finalu ali kako? veliki i najveci real ili najbolji fudbal ikad igran u galaksiji a i sire?
МА КОЦКАЈ БРЕ, САВ КЕШ ПРОТИВ БАРСЕЛОНЕ!
ne voliš Farsu?
ako bude igrala velika trojka pušiće se kraljevi
i kažu da nije namešteno![]()
ја сам сад последњи пут бацила црвену због интераtrenutno pratim tiket, druga holandska
dve prolaze, j.ebe me sparta
реал, подразумева се.
ја бих навијала и за младост из лучана против барселоне, не могу да их смислим.
ja real volim od uvek ali barsa igra nestvarno, mislim da ce moja dugogodisnja emotivna dilema biti resna uskoro pa da mogu da pratim fudbal kao i svi ostali.
A meni je ta baba skroz gotivna.ма шта нестварно, ничија није до зоре горела, лига шампиона ће ове године бити краљевски, аристократски БЕЛА!!!

Rekao mi Komri da idem u Bec da bi gledala koncert jedne babeA meni je ta baba skroz gotivna.

Nova kafana..nov inventar..staro drustvo
Screaming orgasam
Amaretto
Kahlua
Bailey's Irish Cream
votka
Pomešajte sve sastojke u jednakim dozama u shakeru, zajedno s ledom, i natočite u ohlađenu čašu.
Ako umesto votke koristite tekilu, napravili ste koktel po imenu Multiple orgasm.
Kako god bilo, u koktelskoj terminologiji orgazam je definiran kao kremasti liker pojačan žestokim alkoholom.
http://forum.krstarica.com/showthre...osluzenje!?p=21026443&viewfull=1#post21026443

naciii, razbijam adobe after effects
konacno sam ga uklavirila 100 %

el dajes casove?![]()
sa obzirom na nivo tvog poznavanja photoshopa, ti bi bio zver kada bi ukomponovao osnove after effects-a sa photoshopom