- Poruka
- 71.148
ko jos nije cuo tu tvoju...taj nije cuo ni za tvoju omiljenu pesmu!!!Lori, šta to radiš?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko jos nije cuo tu tvoju...taj nije cuo ni za tvoju omiljenu pesmu!!!Lori, šta to radiš?![]()

Sretno kafani!
![]()
Хвала... ЖивелиNe smem ni da pitam koja mi je to omiljena.ko jos nije cuo tu tvoju...taj nije cuo ni za tvoju omiljenu pesmu!!!![]()
А песма је?ko jos nije cuo tu tvoju...taj nije cuo ni za tvoju omiljenu pesmu!!!![]()

Восак сам пила за желудац. Ал да оставим за тему. Практично сам заморче АМ, зато ми не треба традиционалана, потпуно сам здрава. Или је ствар ума, вере.Мене само воском немој депилирати.За остало ради шта хоћеш.
Што је добро кад те људи познају боље него што ти знаш себе. А?Ne smem ni da pitam koja mi je to omiljena.
Ne bih to ovde pustala...pusticu u tvojoj kafaniNe smem ni da pitam koja mi je to omiljena.

Pila si vosak? Nije ni čudno što si stalno nacrvcana, ko zna šta još piješ.Восак сам пила за желудац.
Više je zastrašujuće.Што је добро кад те људи познају боље него што ти знаш себе. А?

Ако мислиш на пиво.. То је природно пиће и богато Б витамином. И конзумирам га умерено.Pila si vosak? Nije ni čudno što si stalno nacrvcana, ko zna šta još piješ.![]()
Dobro, dobro, nemoj odma' da se ljutiš, ne sumnjam da si umerena.Ако мислиш на пиво.. То је природно пиће и богато Б витамином. И конзумирам га умерено.![]()
Па вучеш ме за тастатуру.. да ти свашта кажем или да пустим Цецу, м?Dobro, dobro, nemoj odma' da se ljutiš, ne sumnjam da si umerena.![]()
Bolje mi svašta kaži.Па вучеш ме за тастатуру.. да ти свашта кажем или да пустим Цецу, м?
А де могу кад ми тако кажеш.. Није занимљиво.Bolje mi svašta kaži.

Slušaj pesmu, za bubnjevima je Dejv Lombardo, jedan od najboljih u metalu!
Не пада ми на памет да ми оштети слух!Slušaj pesmu, za bubnjevima je Dejv Lombardo, jedan od najboljih u metalu!
To se ne može dogoditi!Не пада ми на памет да ми оштети слух!
Ти си доказ да може! Чујеш ли меее!??To se ne može dogoditi!
Ma beži tamo, ništa ti se ne sviđa od prljavih metalika.Ти си доказ да може! Чујеш ли меее!??