kafana "Svaštara''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne sumnjam ni ja u Vas izbor...:idea:
dinner.jpg
:idea:

Onda slobodno mogu predloziti i

kruglarge.jpg

ajd da vidim tog filozofa koji moze sa mnom da se u direktnom okrsaju takmici u borbi umova i paralelnom ispijanju tekila dok ne poljubis patos ili odes pod sanAk......kad mu iznesem svoju fenomenologiju apsolutnog ljudskog duha ima zauvek da se povuce iz filozofije i da prepusti tu disciplinu majstoru...tj meni :lol: :D
u je*ote ovoliki ego ima da vas sve podavi...sta cu nisam ja kriv sto sam mada faka niga :lol: :D :lol: :D

vid' intelektualca...........:lol:
ovaj......htedoh reci.....vid' koliko lupanja u samo jednom postu:lol:

a oces da me vuces za jezik...e pa trazili ste...dobili ste...evo ga zikica trejd mark world wide wanted...
ko procita svaka mu cast....

samo mi jos to fali....da postanem najobicniji mediokritet u moru zabokrecine koja gusi i zacepljuje sve pore bica osudjujuci te na predividiv, obican i nadasve isprazan zivot u okruzenju ostalih mediokriteta koji se svodi na osnovnne egzistencijalisticke potrebe koje se non stop trudis da zadovoljis ali ne moze jer kad god se dignes iz te ustajale barustne gde se sve oseca na smrad raspadnutih snova i nada ti isti mediokriteti te povuku nazad i ne dozvoljavaju da budes iznad svih njih kao svetionik u moru obavijeg maglom i koji ce pre zeleti da te vide kako padas i tones na samo dno bare kao najobicniji sljam i ***** jer u slucaju da uspes njihov smisao zivota je propao jer gubeci svoj smisao odavno oni preuzimaju smisao postojanja u toj bari i onda potpuno gube tlo pod nogama kad im podrijes njihovo pazljivo gradjeno i vajano casrtvo lazi i idile koje nigde nema osim u njihovim glavama postojanje laznog morala se onda rusi kao kula od karatajer je izgradjeno na slabim i laznim osnovama koje odisu idilom a kako je poznato da je svaka idila se rusi jer koliko god da je ona idealna ona ne moze da se ostvari zbog ljudi jer ljudi su sebicne perverzne stoke samo je pitanje koliko ko ispoljava tu perverziju jer njih nije briga za visi cilj nego samo za sebe i kakvu korist mogu da izvuku iz svega i oni koji uspeju da potisnu te svoje najnize nagone koji preovladavaju u glavama vecine i koji vladaju vecinom oni ce moci da izdrze napade mediokriteta koji ce na sve nacine pokusavati da od njih naprave nista drugo nego nove mediokritete i na tom putu ce kidisati k`o vukovi zimi kad osete krv od povredjene zivotinje ali ako se uspeju odbraniti od napada i kidisanja ugledace svetlo na kraju tunela podicice glavu i jurnuti ka izlazu gaziti po mediokritetima jer oni ne zasluzuju nista drugo pa cak ni cast da se o njima razmislja jer oni koji su svoj zivot odredili i odbacili sve svoje snove i nadanja i nece da plivaju nego samo da talasaju u bezoblicnoj masi i ne zasluzuju nista blje nego da se gazi po njima jer ako se ne radi tako oni ce te uhvatiti kad se najmanje nadas i povucete te dole ka njima i iz tog zagrljaja tesko se moze izvuci jer potezi ocajnika su najgori i u srednjem veku nije dzabe postojala izreka medju macevaocima i vitezovima: ne treba se bojati profesionalca i nekog ravnog sebi jer znas sta mogu da urade nego se treba plasiti ocajnika koji ce u tom svom ocaju uraditi nesto van pravila i van svakih moralnih nacela da bi se odrzali u zivotu jer onda proradi onaj najosnovniji instikt PREZIVETI ostati u zivotu i ziveti punim plucima i ne dozvoliti da te pobede i prestgnu oni gori od tebe jer upravo oni ne daju t da budes bolji jer oni to znaju i nece da dozvole da ih preteknes jer znaju da ces da ih zgazis posle kao buba-svabu zajedno sa njihovim laznim moralnim nacelima kojih se drze k`o slepac i na kraju kao kad slepac vodi slepca svi ce da upadnu u rupu bez dna...

brateeeeeee ali ovaj nadrealizam ubiVa....ajd ko procita i shvati svaka mu cast...samo ne daj boze da pocnem da pisem ima za 20 godna da bidnem glavna lektira po skolama i deca imaju da qukaju i se pitaju sta mlati ova budala imaju da izvlace neke poruke iz svega toga ali glavna stvar je...ZIVEO NADREALIZAM!!!!!!!!!!
ko razume shvatice :lol::P:mrgreen:

to sam napisao jednu noc kad sam biJo letva i seo za komp u 4 sata :lol: :D...ovo je samo copy paste...posle ovoga ljudi su digli ruke od mene i zakljucili...ovaj je lud :lol::mrgreen:
ovo nije nadrealizam...ovo je mlacenje prazne slame i presipanje iz supljeg u prazno...ima da osnujem nov pravac...zvani ziletizam :lol: :D

a ukratko da prepricam....a kako da prepricam kad i ja kad sam ga napisao nisam ga procitao...mrzelo me...ustvari citao sam ga...al sam zaboraviJo sta sam teo da kazem :D :lol: :D

to sam napisao jednu noc kad sam biJo letva i seo za komp u 4 sata :lol: :D...ovo je samo copy paste...posle ovoga ljudi su digli ruke od mene i zakljucili...ovaj je lud :lol::mrgreen:
ovo nije nadrealizam...ovo je mlacenje prazne slame i presipanje iz supljeg u prazno...ima da osnujem nov pravac...zvani ziletizam :lol: :D

a ukratko da prepricam....a kako da prepricam kad i ja kad sam ga napisao nisam ga procitao...mrzelo me...ustvari citao sam ga...al sam zaboraviJo sta sam teo da kazem :D :lol: :D

dadaista? :roll:

Borcice...:D
ne kolutaj ocima...mislim ne izazivaj Zikicu da ti rasturi pdf...:lol:
kao sto pokusava vec godinam da rasturi kafanu...:lol: bezuspesno...:mrgreen:

jes da rasturim kavanu...nisam lud....ona mi je druga...ustvari prva kuca :lol: :D
a koji pdf to treba da rasturim...posto imam dovoljno iskustva u tome...mada u najboljim danima radili smo u parovima...za sat i po saspemo 200 postova u neki pdf pa posle toga izgleda k`o da je uragan pros`o :lol: :D :lol::mrgreen:

jest' ne smes ni da proviris na ZK...:lol: a kamoli da postujes...:mrgreen:

ma mogu bre i tamo...taman da se dotaknem zenske strane u sebi...da osetim tu neku neznost koja je sakrivena ispod ove tvrde spoljasnjosti koja zavarava sve i sakriva moje pravo lice....njaaaaaaaaa opet serem k`o foka...:lol: :D
pa slusaj mislim...das ist kein Problem...ionako razmisljam da postanem bi jer je to sad u trendu...znas vec pricu....bosko jakovljevic i nesa klik :lol::mrgreen:

ne nego nadrealizam...osolobodjen svih interpunkcijskih pravila i ogranicenja i zapisivanje po automatizmu kako misli i ideje naviru...a to sto sam biJo u tom stanju svesti samo me je nateralo da dovoljno dugo sedim u mestu i da pisem :lol::mrgreen:

ajde ajde...mojne se stidis - dadaizam je cool
pa Zikice jedan cuveni dadaista je odveslao u legendu tako sto je sjeo u camac,
isplovio ka...necemu i nikad vise nije vidjen... malo li je? eee...kakva pozrtvovanost...idealista covjek...

btw nagradno pitanje, za sviju, ko je taj lik?
(ne mogu rec biJo jer vise nikad nije vidjen; znaci ne znamo jel mrtav/ziv i to...)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back