kafana "Svaštara''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kelner...daj mene meni ono moje...i nemo da lomim sitan inventar u upotrebi :lol: :D
posto ako ga salomim knjigovodja ce imati vise posla da opravda te troskove pa ja necu moci da odvojim dovoljnu sumu za moje tropsko ostrvo a to ne valja :lol:

alo bre...kakvo je to masiranje u ovom objektu...zar ne vidite sta pise ovde "ne cackaj mecku dok `rce"...ups pogresna tabla....misliJo sam ovde "svako intimiziranje je strogo zabranjeno...na astalu...da od znoja ne ostane belo pa posle moramo menjamao astal"....dakle skidaj dupe sa stolaaaa....to samo ja smem....ipak sam ja mada faka niga....i neki mlooogo veliki drmr ovde :lol: :D :mrgreen:

alo bre...kakvo je to masiranje u ovom objektu...zar ne vidite sta pise ovde "ne cackaj mecku dok `rce"...ups pogresna tabla....misliJo sam ovde "svako intimiziranje je strogo zabranjeno...na astalu...da od znoja ne ostane belo pa posle moramo menjamao astal"....dakle skidaj dupe sa stolaaaa....to samo ja smem....ipak sam ja mada faka niga....i neki mlooogo veliki drmr ovde :lol: :D :mrgreen:
gospon zikice,nemoj mLogo lupati,nego lepo popij tekilicu:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back