- Poruka
- 398.550
za "savremenog muskarca" idealan nick posedujes...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za "savremenog muskarca" idealan nick posedujes...![]()
Evo castim i ja za novo radno mjesto.........jes' nametnuto,al'kad si nov moras da cutis....eh,tako je to....
[]
samo mi je zao sto nije mod i na tinejdzerima...![]()
Vala ce da ide..ako se iko nacekao ..mog milonceta ..ona jeste..hi hi hiii![]()
sta se zalis...dobila si najbolje radno mesto...
ja sam se morala krvnicki truditi da ga se docepam...
znas koliki baksis ako budes vredna mozes da nakupis...
i sad ti ga velikodusno prepustam...![]()
bog mi je svedok da se jesam načekala... bog i par tema na ovoj svaštari gde sam kukala zajedno sa tobom za tim miliončetom...![]()
QQ,naljutih sheficu,neee.....ne zalim se...nego malo da se shlihtam...sta pije supermoderatorka III smjene![]()
Ne odustajjjjj...kukaj i dalje..ja svaki dan..vala i Bog ce se smilovati ..pa kada ..zaplivamo..Minon ima suze da roni gledajuci razglednice koje mu posaljemo ..![]()
Taman sam se pitala,gdje se to qka za milioncetom...kad ono izgleda uzaludno qkanje....
zbog potencijalnih minonovih suza sad imam dodatnu motivaciju da kukam...a možda bih za promenu mogla i da uplatim loto...
ma kakvi uzaludno... videćeš ti kad mi budemo pakovale kofere i ne budemo te zvale da ideš sa nama zato što nas obeshrabruješ... e tek ćeš onda da kukaš...![]()
Neka ..Ja cu ...![]()
ma kakvi uzaludno... videćeš ti kad mi budemo pakovale kofere i ne budemo te zvale da ideš sa nama zato što nas obeshrabruješ... e tek ćeš onda da kukaš...![]()
Joooj sto si na kraj srca...:-(
Nego ovdje niki nista ne pije...nista od mog baksisa veceras...:-(
Evo qkam...:-(
naravno, kao i uvek...
zašto li sam i posumnjala u tebe i poželela da sama to obavim...![]()
Nemam pojma..Laku noc svima..uz cmokic..
![]()
živa bila...
ajd da popijemo ovo na brzaka, pa da se razilazimo... odoh da sanjam Havaje...![]()
Auu bre veceras samo zene a ja sam... sta da radim sta da radim![]()
A heroina sta ti to hoces u sumici da mi pokazes![]()