GroficaR
Zainteresovan član
- Poruka
- 166
OOOOOOOO, koga sve vidim! Tu je moj komsija Mare /sad , doduse nije Komsija/, pa Zikica....Jacques...samo mi nema Orgazme! Gde je nestala ta nasa verna, stara  drugarica?:-( Ajde ja vama ovo da se malo nasmejete...a, meni....ono moje uobicajeno, ako se neko seca - MISLIM PICENCE!
 Tu je moj komsija Mare /sad , doduse nije Komsija/, pa Zikica....Jacques...samo mi nema Orgazme! Gde je nestala ta nasa verna, stara  drugarica?:-( Ajde ja vama ovo da se malo nasmejete...a, meni....ono moje uobicajeno, ako se neko seca - MISLIM PICENCE! Nema veze, ja cu vas podsetiti...nema Aliansa...nema...ma, dajte...rasplakacu se...
 Nema veze, ja cu vas podsetiti...nema Aliansa...nema...ma, dajte...rasplakacu se... 

Tu je moj komsija Mare /sad , doduse nije Komsija/, pa Zikica....Jacques...samo mi nema Orgazme! Gde je nestala ta nasa verna, stara  drugarica?:-( Ajde ja vama ovo da se malo nasmejete...a, meni....ono moje uobicajeno, ako se neko seca - MISLIM PICENCE!
 Tu je moj komsija Mare /sad , doduse nije Komsija/, pa Zikica....Jacques...samo mi nema Orgazme! Gde je nestala ta nasa verna, stara  drugarica?:-( Ajde ja vama ovo da se malo nasmejete...a, meni....ono moje uobicajeno, ako se neko seca - MISLIM PICENCE! Nema veze, ja cu vas podsetiti...nema Aliansa...nema...ma, dajte...rasplakacu se...
 Nema veze, ja cu vas podsetiti...nema Aliansa...nema...ma, dajte...rasplakacu se... 

...ili nekog DJ-a
...ili nekog DJ-a  

ops:
ops: