Tebe mogu i da stipnem kaze lepo ovde pravilnikmare?????pa de si ti meni????ja ovaj nisam gazdarica,ali smes i da popricas sa mnom![]()
Evo me tu sam, samo slabo nesto pisem, dolazim na forum... Sta ima kod tebe jel ok sve? Kako vozis hehe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebe mogu i da stipnem kaze lepo ovde pravilnikmare?????pa de si ti meni????ja ovaj nisam gazdarica,ali smes i da popricas sa mnom![]()
Tebe mogu i da stipnem kaze lepo ovde pravilnik
Evo me tu sam, samo slabo nesto pisem, dolazim na forum... Sta ima kod tebe jel ok sve? Kako vozis hehe![]()

Ma ova heroina napisala da mogu da stipkam koga hocu amo gazdaricu ne smem(bez njenog znajna)ko je pisao pravilnik?mora da je doslo do neke greske???mozda nisam ja u pitanju?procitaj to malo boljea jel pise u pravilniku da mogu da bocnem viljuskicom svojom???
aaaa...ne vozim jos,al nadam se da cu uskoro poceti...a ovako je sve super...preselila mi se firma na nbg i taaaakoooo...sad sam ti blizO![]()

Ma ova heroina napisala da mogu da stipkam koga hocu amo gazdaricu ne smem(bez njenog znajna)
Jel, pa sto ne javis bas mi se nesto pije kafa
@queen
Opa... pa dobro, za moju glavu cu ja da se pobrinem![]()

Охохо овде се закувало... Биће ваљања у блату... (и ја биих) :-D
You got itpa znam da si zauzet,pa ne smem da zovem,ne znam,plasim se da ne ubodem pogresno vreme...ali imas i ti moj broj,pa javi se...ja radim do 5 pa mozemo posle da kafenisemo![]()
koga cemo da uvaljamo?![]()
Охохо овде се закувало... Биће ваљања у блату... (и ја биих) :-D

uhhh...ja mislila mene cete![]()
A ti se sve otimaš... :-D

Nemoj, biće ti lepo...

a ko ce posle da je skida????zalepicu se![]()