kafana "Svaštara''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neznam sta mi je nemam gde da saljem poruke...toko sa* podeUo da Nmogu pisat....
223446172066crazysmiley.jpg

posto je A1 odsutan jer je na putu za florence i tamo ce da uziva u vlaznim poljupcima jedne raphaele negde iza santa marie del fiori.... dobil sam zadacu da pozdravim i animiram dame sa svastare kulturno kao sto samo on to ume... dakle dame dobar vam vecer svima primite rukoljub i ostalo kao shto je klimoglav... a sad posto ja nisam ko on nit me zanima da budem fin... koja ce da mi se poda od vas a? :)

posto je A1 odsutan jer je na putu za florence i tamo ce da uziva u vlaznim poljupcima jedne raphaele negde iza santa marie del fiori.... dobil sam zadacu da pozdravim i animiram dame sa svastare kulturno kao sto samo on to ume... dakle dame dobar vam vecer svima primite rukoljub i ostalo kao shto je klimoglav... a sad posto ja nisam ko on nit me zanima da budem fin... koja ce da mi se poda od vas a? :)
:shock:
da sad nina vidi koje reci od gosposina ambasadora(jeste da je zamena,ali ipak:roll:)

otkad si ti tako skroman u zahtevima...:)
cela III smena ti je na usluzi...:)

pa nasmejace se... voli ona i poslinog.... :)

naravno...:D
samo "slepac" to ne bi primetio...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back