M16_warrior
Gost
- Poruka
- 1.516
Neznam sta mi je nemam gde da saljem poruke...toko sa* podeUo da Nmogu pisat....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Evo sta ja volim....

joj brate, al si skromna!..........
jesi li mogla naci sta bolje?![]()

)) ???
mm ja bih malo rostilja i 1l Di Lune Sangrie
skromna sam...

:shock:posto je A1 odsutan jer je na putu za florence i tamo ce da uziva u vlaznim poljupcima jedne raphaele negde iza santa marie del fiori.... dobil sam zadacu da pozdravim i animiram dame sa svastare kulturno kao sto samo on to ume... dakle dame dobar vam vecer svima primite rukoljub i ostalo kao shto je klimoglav... a sad posto ja nisam ko on nit me zanima da budem fin... koja ce da mi se poda od vas a?![]()

dobro veče...
jel sve u redu u mojoj kafani?
niste ništa razbili ili ukrali ovih dana dok me nije bilo?![]()

posto je A1 odsutan jer je na putu za florence i tamo ce da uziva u vlaznim poljupcima jedne raphaele negde iza santa marie del fiori.... dobil sam zadacu da pozdravim i animiram dame sa svastare kulturno kao sto samo on to ume... dakle dame dobar vam vecer svima primite rukoljub i ostalo kao shto je klimoglav... a sad posto ja nisam ko on nit me zanima da budem fin... koja ce da mi se poda od vas a?![]()

pa nasmejace se... voli ona i poslinog....![]()

ma nismo.... ja sam inace dozivotno banovan na 5 naloga samo da ispostujem zelju mog ambasadora pa odo....

ćao gazdarice lepo te videti![]()